Haastattelussa Pirjo, joka tavoittelee 26,8 % vuosituottoa treidaamalla

Jokaisen osakesijoittajan tulisi tietää muutama erittäin tärkeä asia optioista! Tiesitkö esimerkiksi, että voit saada ylimääräistä tuottoa omistamistasi osakkeistasi myymällä optioita niitä vastaan? Tai voit ostaa haluamiasi osakkeita halvemmalla! Toivotussa optiojaksossa käsitellään helpolla tavalla, kuinka optiot toimivat ja miten voit hyödyntää niitä omassa sijoitus- tai treidausstrategiassasi. Jaksossa on vieraana myös yli 20 vuoden sijoitusuran omaava Pirjo, joka hyödyntää optioita omassa sijoitusstrategiassaan, jolla hän tavoittelee 2 % kuukausituottoa (=26,8 % vuosituottoa).

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava ja saat ilmoituksen uusista jaksoista!

Lue lisää optioista ja täytä tarvittavat sopimukset optiokaupankäynnin aloittamiseksi.

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Hyödyllisiä linkkejä

*Välityspalkkiottomuus koskee kaikkia yli 100 € kauppoja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
21.09.2019 15:30

LOL

Nimetön
Nimetön
24.09.2019 10:04

Onko se niin ihmeellistä että treidaaja on nainen? Miksei eritellä sekä nais- että miestreidaajat jos se nyt on joku ihmeellisesti määrittävä asia? Ja eikö Pirjolla ole sukunimikin? (luin vain videon saatteen tältä sivulta).

Nora
Nora
19.11.2020 17:01

Mitä alustaa Pirjo käyttää tai suosittelisi suomalaiselle aloittelevalle optiotreidaajalle? Mitä Jukka suosittelisi? Lynxiin ei voi täällä hetkellä avata tiliä, Nordnetissä on vain hyvin pieni valikoima ja Plus500:ssä käydään ilmeisesti kauppaa CFD-johdannaisilla, mitä en etsi.

Nora
Nora
19.11.2020 17:03

Kiitos kun haastattelitte naista! 👌