Jos koet teknisiä ongelmia verkkopalvelussamme tällä hetkellä, se johtuu todennäköisesti F-securen pankkisuojaustoiminnosta. Otathan yhteyttä F-securen asiakastukeen ongelman ratkaisemiseksi.

Taaleri Arvo Markka Osake A

Suomi osakkeet
Kehitys 1 v+ 7.31 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10% rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (15.1.2021)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
240.83 EUR
1 pv muutos
- 0.88 %
Kaupankäynti
Päivittäin
Cut off -aika
Jos syötät toimeksiannon ennen niin sanottua cut off -aikaa, toimeksianto toteutetaan yleensä 1–3 pankkipäivän kuluessa toimeksiannon asettamisesta. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Lainoitusaste
85 %
Juoksevat kulut
1.2 %
Josta hallinnointipalkkio
1.2 %
Tulosperusteinen palkkio
20 %
Ta
Taaleri Arvo Markka Osake A

Arvo Markka on ainutlaatuinen arvosijoittamiseen keskittynyt sijoitusrahasto, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa suomalaisiin arvoyrityksiin, joiden arvostuskertoimet ovat matalat tai maltilliset, yhtiöllä on osaava yritysjohto sekä yksinkertainen ja ymmärrettävä liiketoiminta. Arvo Markan sijoitusprosessi perustuu akateemisiin tutkimuksiin, jotka ovat osoittaneet arvosijoitustyylin toimivuuden pitkällä aikavälillä. Arvo Markan päävastuullisena salkunhoitajana toimii kenties Suomen arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999.

ISIN
FI4000013172
Kategoria
Suomi osakkeet
Lainoitusaste
85 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
26. toukokuuta 2010
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Olli Viitikko
Salkunhoitajana alkaen
2. marraskuuta 2017
Taaleri Rahastoyhtiö OyKluuvikatu 300100 Helsinki
+358 46 714 7100http://taaleri.com
Osakkeet
99.6 %
Lyhyt korko
0.4 %

Omistusten jakauma alueittain

Euroalue 94.6 %
Eurooppa pl. euroalue 5.4 %
Japani 0 %
Aasia 0 %

Omistusten jakauma sektoreittain

Raaka-aineet
22.4 %
Teollisuustuotteet ja -palvelut
19.9 %
Rahoituspalvelut
14.4 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, ei-sykliset
9.6 %
Teknologia
9.4 %
Yhdyskuntapalvelut
8.0 %