Jos koet teknisiä ongelmia verkkopalvelussamme tällä hetkellä, se johtuu todennäköisesti F-securen pankkisuojaustoiminnosta. Otathan yhteyttä F-securen asiakastukeen ongelman ratkaisemiseksi.

Taaleri Arvo Kruunu Osake A

Pohjoismaat pien-/keskikok. yhtiöt osakkeet
Kehitys 1 v+ 20.04 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10% rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (15.1.2021)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
213.13 EUR
1 pv muutos
- 1.64 %
Kaupankäynti
Päivittäin
Cut off -aika
Jos syötät toimeksiannon ennen niin sanottua cut off -aikaa, toimeksianto toteutetaan yleensä 1–3 pankkipäivän kuluessa toimeksiannon asettamisesta. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Lainoitusaste
85 %
Juoksevat kulut
1.2 %
Josta hallinnointipalkkio
1.2 %
Tulosperusteinen palkkio
20 %
Ta
Taaleri Arvo Kruunu Osake A

Arvo Kruunu on ainutlaatuinen arvosijoitusrahasto, jonka kohdealueena on Skandinavia. Skandinaviassa on runsaasti menestyksekkäitä yhtiöitä, jotka eivät ole useimpien sijoittajien tarkassa seurannassa. Näin ollen kohdemaista löytyy houkuttelevia sijoituskohteita erityisesti Ruotsista, jossa osakemarkkinat ovat erittäin elinvoimaiset. Ruotsista on mahdollista valikoida erityisen hyviä pitkäjänteisiä arvonkasvattajia. Arvo Kruunu painottaa maltillisesti hinnoiteltuja yhtiöitä, joiden pitkän aikavälin potentiaali ei mielestämme heijastu osakkeen nykyiseen hintaan. Rahasto on päihittänyt vertailuindeksinsä selvästi toiminnan alusta mitattuna.

ISIN
FI4000115506
Kategoria
Pohjoismaat pien-/keskikok. yhtiöt osakkeet
Lainoitusaste
85 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
19. marraskuuta 2014
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Jonas Koivula
Salkunhoitajana alkaen
19. marraskuuta 2014
Taaleri Rahastoyhtiö OyKluuvikatu 300100 Helsinki
+358 46 714 7100http://taaleri.com
Osakkeet
99.0 %
Lyhyt korko
1.0 %

Omistusten jakauma alueittain

Eurooppa pl. euroalue 100 %
Iso-Britannia 0 %
Australaasia 0 %
Aasia kehittyvät 0 %

Omistusten jakauma sektoreittain

Teollisuustuotteet ja -palvelut
33.3 %
Teknologia
23.8 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, sykliset
11.8 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, ei-sykliset
9.7 %
Kiinteistöt
5.7 %
Viestintä
5.7 %