Siirry pääsisältöön

Nordnet One.

Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.

Nordnet One.

Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.

Osakesijoittaminen ja rahastosäästäminen juuri nyt. 

Vauraat ja rohkeat -sarja

Uusi sarja! Vauraat ja rohkeat.

Vaikka vanhemmilla ikäluokilla on yleisesti nuoria enemmän rahaa, niin sijoittamisen aloittamista ja taloustaitojen opettelua on toitotettu erityisesti nuorille. Mutta missä ovat vanhemmille suunnatut koulutukset ja sisällöt? Vauraat ja rohkeat -sarjassa paneudumme sijoittamiseen yli viisikymppisten näkövinkkelistä. Sarja käsittelee eläkesalkun rakentamista, perinnön sijoittamista, varallisuuden siirtämistä, yrittäjän sijoituksia sekä talouskasvatusta.

→ Lue ja katso sarjan kaksi ensimmäistä artikkelia ja videota

London stock exchange

Syksyn parhaat osingonmaksajat ja osinko-opas 2022.

Osinko-osakkeet ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat passiivisen ja tasaisen tulovirran osakesijoittajalle. Osingot uudelleensijoittamalla omistat ensi vuonna enemmän osakkeita ja kasvatat osinkotuloasi. Korkoa korolle -ilmiö toimii siis myös osinkosijoittamisessa. Se on yksinkertainen ja helppo strategia pitkäjänteiselle sijoittajalle.

→ Lue lisää ja katso osinkokalenteri

Uutta Nordnet Blogissa.


  • Sairaanhoitajat sijoittajina – hae vuoden 2022 QSNA-stipendiä

    → Lue lisää

  • Kaikki energiakriisistä feat. Heikki Keskiväli | Traders’ Club 146

    → Lue lisää

Avaa lapselle osakesäästötili tai rahasto- ja osakesalkku.

Kun alat ajoissa säästää lapselle, pienilläkin varoilla on aikaa kasvaa ja voit yllättää lapsen isommalla summalla aikuisiällä. Osakesäästötilin tai arvo-osuustilin avaus on myös hyvä lahjaidea.

Olit sitten äiti, isä, isovanhempi, kummi tai ystävä, Nordnetissä voit aloittaa säästämisen lapselle ilman turhia palvelumaksuja.

→ Lue lisää ja avaa tili

Näin siirrät arvo-osuustilin Nordnetiin.

Koko kotimaisen arvo-osuustilin siirtäminen on maksutonta ja vie n. 5 pankkipäivää. Siirrettyjen osakkeiden hankintahinnat voit päivittää itse salkun yleisnäkymästä. Voimme myös päivittää hankintatiedot puolestasi palvelumaksua vastaan, jolloin ne siirtyvät verottajalle.

→ Lue lisää arvo-osuustilin ja hankintahintojen siirtämisestä

Enemmän irti sijoituksistasi.

Meillä voit maksimoida varallisuutesi kasvun tai ja suojata pääomasi. Saat käyttöösi tarvitsemasi työkalut ja maksat vain siitä, mitä käytät. Aktiivisille sijoittajille avaamme pääsyn maailman pörsseihin niin nouseviin kuin laskeviin kursseihin.

Private Banking

Private Banking.

Jätä hyvästit turhille maksuille ja löydä uuden ajan Private Banking. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut ja sijoitustuotteet sekä palvelua kokeneilta asiantuntijoilta, joiden avulla on helppo ottaa varallisuutesi hallintaan.
→ Private Banking

Nordnet Markets

Nordnet Markets.

Maailma täynnä mahdollisuuksia. Hyödynnä nousevat tai laskevat kurssit. Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Jopa 20-kertaisella vivulla tai ilman. Välityspalkkiot 0 € yli 100 €:n kaupoissa.
→ Nordnet Markets

Vinkit ja inspiraatiota.

Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Meiltä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa.

Nordnet app in device

Osakeideoita.

Man with device investeringsforeninger

Rahastoideoita.

Shareville

Shareville.

Luotto

Luotto.

Näin paljon säästösi voivat kasvaa.

Katso, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Ottamalla säästösi hallintaan voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan.

Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

* On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. 

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta.

Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia:

  • kertasijoitus alussa
  • kuukausittainen säästösumma
  • sijoitusaika vuosina
  • vuotuinen tuotto-odotus

On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.

Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.

Red dot winner logo white

Yksi sovellus.
Kaikki mitä tarvitset.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta.

Google play badge
FI App store
App image

Asiakaspalvelumme auttaa.

Asiakaspalvelumme auttaa.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusvälineiden arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.