Siirry pääsisältöön

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Sijoittaminen ja säästäminen juuri nyt.

osingot-fb.jpg
Osinkokevät on alkanut – katso osinkokalenteri ja parhaat osingonmaksajat.

Osinkokevät on käynnissä Helsingin pörssissä. Kannattaako osingot kerätä arvo-osuustilille vai osakesäästötilille? Koska osaketta pitää omistaa, että osingot saa? Mistä saa parhaan osinkotuoton? Opi aiheesta Nordnetin osinkokalenterisivulta!

210422_Nordnet_02_5337.jpg
Veroilmoitus – 3 vinkkiä sijoittajalle.

Saat henkilöasiakkaan esitäytetyn veroilmoituksen maalis–huhtikuussa. Jos veroilmoitus on kunnossa eikä siinä ole korjattavaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kannattaa kuitenkin huomioida muutama rahanarvoinen vinkki, ennen kuin palautat veroilmoituksen.

Uutta Nordnet Blogissa.

jpm-rei-fb.jpeg
Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet.

Kaupallinen yhteistyö: J.P. Morgan Asset Management.

Salkkunsa ydintä rakentavien sijoittajien ei enää tarvitse valita passiivisen ja aktiivisen välillä. Research Enhanced Index Equity (ESG) ETF:t tarjoavat aktiivisen ja passiivisen lähestymistavan parhaat puolet yhdessä paketissa.

Näin siirrät arvo-osuustilin Nordnetiin.

Koko kotimaisen arvo-osuustilin siirtäminen on maksutonta ja vie n. 5 pankkipäivää. Siirrettyjen osakkeiden hankintahinnat voit päivittää itse salkun yleisnäkymästä. Voimme myös päivittää hankintatiedot puolestasi palvelumaksua vastaan, jolloin ne siirtyvät verottajalle.

Enemmän irti sijoituksistasi.

Meillä voit maksimoida varallisuutesi kasvun tai ja suojata pääomasi. Saat käyttöösi tarvitsemasi työkalut ja maksat vain siitä, mitä käytät. Aktiivisille sijoittajille avaamme pääsyn maailman pörsseihin niin nouseviin kuin laskeviin kursseihin.

SE-Startpage-privatebanking-770x325.jpeg
Private Banking.

Jätä hyvästit turhille maksuille ja löydä uuden ajan Private Banking. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut ja sijoitustuotteet sekä palvelua kokeneilta asiantuntijoilta, joiden avulla on helppo ottaa varallisuutesi hallintaan.

SE-Startpage-nordnet-markets-770x325.jpeg
Nordnet Markets.

Maailma täynnä mahdollisuuksia. Hyödynnä nousevat tai laskevat kurssit. Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Jopa 20-kertaisella vivulla tai ilman. Välityspalkkiot 0 € yli 100 €:n kaupoissa.

Vinkit ja inspiraatiota.

Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Meiltä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa.

DK-Startpage-stocks-770x325.jpeg
Osakeideoita.

Löydä salkkuusi sopivia osakkeita Helsingin pörssistä, muista Pohjoismaista, Saksasta tai Pohjois-Amerikasta.

DK-get-started-index-770x325.jpeg
Rahastoideoita.

Tutustu digitaaliseen sijoitusneuvontaan tai valitse itse laajasta valikoimasta sinulle sopivimmat rahastot.

SE-Startpage-shareville-770x325.jpeg
Shareville.

Shareville on Pohjoismaiden suurin sijoittajien vaikuttajaverkosto, jossa saat tietoa ja inspiraatiota menestyviltä sijoittajilta.

DK-Startpage-movepension-770x325.jpeg
Luotto.

Nordnetissä saat luottoa salkkuasi vastaan. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja ja hyvät lainoitusasteet osakkeille ja rahastoille.

Näin paljon säästösi voivat kasvaa.

Katso, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Ottamalla säästösi hallintaan voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan.

Kertasijoitus alussa
20 000
Kuukausisäästösumma
199
Vuotuinen tuotto-odotus *
7 %
Sijoitusaika
10 vuotta
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä
74 646
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

* On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. 

Red_dot_logo_white.svg

Yksi sovellus. Kaikki mitä tarvitset.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta.

Google play badge
App store badge
FI App Image

Asiakaspalvelumme auttaa.

Tarvitsetko apua päästäksesi alkuun sijoituksissa? Tai onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja palveluistamme? Palvelemme sinua arkisin puhelimitse klo 9.45–18.30 (meklarit klo 19 asti). Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

→ Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusvälineiden arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.