Siirry pääsisältöön
Tämä sivu on kaupallinen yhteistyö Wärtsilän kanssa.

Wärtsilä sijoituskohteena

Wärtsilä kehittää kestävää yhteiskuntaa älykkäällä teknologialla.

Wärtsilä – kestävien merenkulku- ja energiaratkaisujen toimittaja.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilän arvonluontipotentiaali pohjautuu hiilineutraaliuden synnyttämiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin, jotka perustuvat sähköntuotannon, säätövoiman ja vihreän merenkulun kasvuun. Wärtsilän päämääränä on kehittää kestävää yhteiskuntaa teknologia- ja palveluinnovaatioiden avulla, sitoutumalla samalla kunnianhimoisiin taloudellisiin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Wärtsilä Marinen missiona on viedä meriteollisuutta kohti hiilineutraalia ja kestävää tulevaisuutta. Laivojen voimantuotanto on optimoitua ja reitit on suunniteltu tarkasti, jotta vältetään navigointivirheitä, laivaliikenteen ruuhkia ja odottamattomia odotusaikoja. Osaamisen, integroidun tuotevalikoiman ja koko elinkaaren kattavien palveluiden ansiosta – joita tukee markkinoiden laajin palveluverkosto – Wärtsilä on sitoutunut toimimaan edelläkävijänä kestävissä merikuljetuksissa.

Wärtsilä Energy johtaa muutosta kohti tulevaisuutta, jossa sähkö tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla. Wärtsilä auttaa asiakkaitaan irtautumaan hiilenkäytöstä kehittämällä markkinoiden johtavia teknologioita. Näitä ovat nykyisillä ja tulevaisuuden polttoaineilla toimivat sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia, ml. GEMS-energianhallintajärjestelmä. Wärtsilä Energyn elinkaaripalvelut tukevat laitosten tehokkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä.

Tietoa Wärtsilästä sijoituskohteena.

Toimitusjohtaja: Håkan Agnevall

Yhtiön verkkosivut: wartsila.com/fi

Lisätietoa Wärtsilästä sijoituskohteena: Wärtsilän sijoittajasivuille

Sijoittajasuhdeblogi: Wärtsilän IR-blogiin

Tulevat sijoittajatapahtumat: IR-kalenteriin

Seuraa Wärtsilää Twitterissä: @wartsilacorp

Wärtsilän osake:
0%
+76,83%
0,9 MEUR
36 521

Tietoa osakekaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Huomioi, että vaikka osakkeisiin säästäminen on pitkällä aikavälillä tuottanut hyvin, tulevasta tuotosta ei ole takeita. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin.

Opi Wärtsilästä videomuodossa:

YouTube: Why invest in Wärtsilä?
YouTube: Why invest in Wärtsilä?

Wärtsilä is a global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets.

YouTube: Wärtsilä sijoituskohteena
YouTube: Wärtsilä sijoituskohteena

Wärtsilän sijoittajasuhdejohtaja Hanna-Maria Heikkinen käy läpi Wärtsilän sijoituskohteena. Video on taltiointi Pörssisijoittajan viikko -tapahtumasta 15.9.2023.

wartsila-historia-yt.jpg
YouTube: Our History | Wärtsilä

Tiesitkö, että Wärtsilän historia yltää vuoteen 1834? Opi lisää tältä englanninkieliseltä videolta!

Wärtsilän liiketoiminnat lyhyesti:

wartsila-marine-power.jpg

Wärtsilä Marine Power

Wärtsilä Marine Power johtaa meriteollisuutta kohti hiilineutraalia ja kestävää tulevaisuutta. Kattava valikoimamme moottoreita, propulsiojärjestelmiä, hybriditeknologioita ja integroituja voimansiirtojärjestelmiä tarjoaa sellaista tehokkuutta, luotettavuutta, turvallisuutta ja ympäristömyötäisyyttä, jota asiakkaamme edellyttävät. Tarjoamme asiakkaillemme suorituskykyyn perustuvia sopimuksia, elinkaariratkaisuja ja ylivertaisen maailmanlaajuisen merenkulkualan asiantuntijaverkoston.

wartsila-marine-systems.jpg

Wärtsilä Marine Systems

Wärtsilä Marine Systems tukee asiakkaitaan toimittamalla korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita liittyen kaasun arvoketjuun, pakokaasujen käsittelylaitteistoihin, akselistoon, vedenalaisiin huoltopalveluihin sekä merenkulun sähköisiin integraatioihin. Tavoitteenamme on tarjota uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut, jotka Wärtsilän vision mukaisesti vievät asiakkaamme, yhteisömme ja planeettamme kohti turvallista ja kestävää tulevaisuutta.

wartsila-energy.jpg

Wärtsilä Energy

Wärtsilä Energy johtaa muutosta kohti tulevaisuutta, jossa sähkö tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla. Autamme asiakkaitamme irtautumaan hiilenkäytöstä kehittämällä markkinoiden johtavia teknologioita. Näitä ovat nykyisillä ja tulevaisuuden polttoaineilla toimivat sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia, ml. GEMS-energianhallintajärjestelmä.

Miksi sijoittaa Wärtsilään?

Wärtsilän vahvuuksia ovat integroitu palvelu- ja ratkaisutarjonta, datalähtöiset innovaatiot, tiiviit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä ylivertaisen kattava maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Klikkaamalla alla olevia painikkeita voit lukea lisää Wärtsilän vahvuuksista sijoituskohteena.

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten yli 579 000 suomalaista, avaa tili Nordnetiin. Asiakkuus ei maksa mitään.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki