Siirry pääsisältöön
Kaupallinen yhteistyö Wärtsilän kanssa

Wärtsilä sijoituskohteena

Wärtsilä kehittää kestävää yhteiskuntaa älykkäällä teknologialla.

Ajankohtaista:

  • Osinko: Hallitus ehdottaa, että tilivuodelta 2022 maksetaan osinkoa 0,26 euroa/osake. Osinko maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä 0,13 euroa osakkeelta maksetaan osakkeenomistajille, jotka on merkitty osingon täsmäytyspäivänä 13.3.2023 Euroclear Finland Oy:n pitämään osakasluetteloon. Maksupäivä tälle erälle on 20.3.2023. Osingon toinen erä 0,13 euroa/osake maksetaan syyskuussa 2023. Osingon toisen erän täsmäytyspäivä on 13.9.2023. Toinen erä maksetaan 20.9.2023.

  • 1.2.2023: "Näkymistä kelpaa nauttia" – katso Inderesin video.

  • 31.1.2023: Wärtsilän toimitusjohtaja Inderesin haastateltavana (eng): "Kasvua ja haasteita". Katso video.

Wärtsilä – kestävien merenkulku- ja energiaratkaisujen toimittaja

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilän arvonluontipotentiaali pohjautuu hiilineutraaliuden synnyttämiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin, jotka perustuvat sähköntuotannon, säätövoiman ja vihreän merenkulun kasvuun. Wärtsilän päämääränä on kehittää kestävää yhteiskuntaa teknologia- ja palveluinnovaatioiden avulla, sitoutumalla samalla kunnianhimoisiin taloudellisiin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Wärtsilä Marinen missiona on viedä meriteollisuutta kohti hiilineutraalia ja kestävää tulevaisuutta. Laivojen voimantuotanto on optimoitua ja reitit on suunniteltu tarkasti, jotta vältetään navigointivirheitä, laivaliikenteen ruuhkia ja odottamattomia odotusaikoja. Osaamisen, integroidun tuotevalikoiman ja koko elinkaaren kattavien palveluiden ansiosta – joita tukee markkinoiden laajin palveluverkosto – Wärtsilä on sitoutunut toimimaan edelläkävijänä kestävissä merikuljetuksissa.

Wärtsilä Energy johtaa muutosta kohti tulevaisuutta, jossa sähkö tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla. Wärtsilä auttaa asiakkaitaan irtautumaan hiilenkäytöstä kehittämällä markkinoiden johtavia teknologioita. Näitä ovat nykyisillä ja tulevaisuuden polttoaineilla toimivat sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia, ml. GEMS-energianhallintajärjestelmä. Wärtsilä Energyn elinkaaripalvelut tukevat laitosten tehokkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä.

Tietoa Wärtsilästä sijoituskohteena.

Kaupankäyntitunnus: WRT1V

Markkinapaikka: Nasdaq Helsinki

Toimitusjohtaja: Håkan Agnevall

Keskustelua Wärtsilän osakkeesta: Sharevilleen

Katso kurssi ja käy kauppaa: Osta/myy

Osinko: Katso osinkokalenteri

Yhtiön verkkosivut: wartsila.com/fi

Lisätietoa Wärtsilästä sijoituskohteena: Wärtsilän sijoittajasivuille

Sijoittajasuhdeblogi: Wärtsilän IR-blogiin

Tulevat sijoittajatapahtumat: IR-kalenteriin

Seuraa Wärtsilää Twitterissä: @wartsilacorp

Opi Wärtsilästä videomuodossa:

YouTube: This is Wärtsilä
YouTube: This is Wärtsilä

Wärtsilä is a global leader in innovative technologies and lifecycle solutions for the marine and energy markets.

YouTube: Wärtsilä sijoituskohteena
YouTube: Wärtsilä sijoituskohteena

Wärtsilän sijoittajasuhdejohtaja Hanna-Maria Heikkinen käy läpi Wärtsilän sijoituskohteena. Video on taltiointi Pörssisijoittajan viikko -tapahtumasta 16.9.2022.

wartsila-historia-yt.jpg
YouTube: Our History | Wärtsilä

Tiesitkö, että Wärtsilän historia yltää vuoteen 1834? Opi lisää tältä englanninkieliseltä videolta!

Wärtsilän liiketoiminnat lyhyesti:

wartsila-marine-power.jpg
Wärtsilä Marine Power

Wärtsilä Marine Power johtaa meriteollisuutta kohti hiilineutraalia ja kestävää tulevaisuutta. Kattava valikoimamme moottoreita, propulsiojärjestelmiä, hybriditeknologioita ja integroituja voimansiirtojärjestelmiä tarjoaa sellaista tehokkuutta, luotettavuutta, turvallisuutta ja ympäristömyötäisyyttä, jota asiakkaamme edellyttävät. Tarjoamme asiakkaillemme suorituskykyyn perustuvia sopimuksia, elinkaariratkaisuja ja ylivertaisen maailmanlaajuisen merenkulkualan asiantuntijaverkoston.

wartsila-marine-systems.jpg
Wärtsilä Marine Systems

Wärtsilä Marine Systems tukee asiakkaitaan toimittamalla korkealaatuisia tuotteita ja elinkaaripalveluita liittyen kaasun arvoketjuun, pakokaasujen käsittelylaitteistoihin, akselistoon, vedenalaisiin huoltopalveluihin sekä merenkulun sähköisiin integraatioihin. Tavoitteenamme on tarjota uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut, jotka Wärtsilän vision mukaisesti vievät asiakkaamme, yhteisömme ja planeettamme kohti turvallista ja kestävää tulevaisuutta.

wartsila-voyage.jpg
Wärtsilä Voyage

Wärtsilä Voyage uudistaa laivaliikennettä ja satamien toimintaa hyödyntämällä uusinta digitaalista teknologiaa. Dataa ja tekoälyohjelmistoja hyödyntäen toimitamme reaaliaikaista tietoa laivojen toiminnasta ja energian käytöstä turvallisuuden, tehokkuuden ja luotettavuuden parantamiseksi sekä päästöjen vähentämiseksi. Ratkaisumme yhdistävät komentosillan, pilvipalvelut, päätöksenteon tukiratkaisut ja älykkään sataman ratkaisut. Olemme sitoutuneet luomaan digitaalisen merenkulun ekosysteemin, jossa jokainen alus, satama ja muu logistinen infrastruktuuri on teknologisesti älykäs ja kaikki toiminnot ovat turvallisia ja kestäviä.

wartsila-energy.jpg
Wärtsilä Energy

Wärtsilä Energy johtaa muutosta kohti tulevaisuutta, jossa sähkö tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla. Autamme asiakkaitamme irtautumaan hiilenkäytöstä kehittämällä markkinoiden johtavia teknologioita. Näitä ovat nykyisillä ja tulevaisuuden polttoaineilla toimivat sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia, mukaanlukien GEMS-energianhallintajärjestelmä. Wärtsilä Energyn elinkaaripalvelut tukevat laitosten tehokkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä.

Tällä sivulla esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Miksi sijoittaa Wärtsilään?

Wärtsilän vahvuuksia ovat integroitu palvelu- ja ratkaisutarjonta, datalähtöiset innovaatiot, tiiviit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä ylivertaisen kattava maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Klikkaamalla alla olevia painikkeita voit lukea lisää Wärtsilän vahvuuksista sijoituskohteena.