Siirry pääsisältöön
Kaupallinen yhteistyö Kemira Oyj:n kanssa.

Puhdasta vettä ja osinkovirtaa.

Tutustu Kemiraan sijoituskohteena.

Ajankohtaista 1.8.2023:

  • Kemira Oyj:n toimitusjohtaja Jari Rosendal on kuollut. Talousjohtaja Petri Castrén toimii väliaikaisena toimitusjohtajana. → Lue tiedote

kemira-logo-transparent-blue.png

Kemira toimii puhtaamman veden ja helpomman arjen puolesta.

Kemiran kemiantuntemus helpottaa arkeasi. Tämä tarkoittaa kevyempiä ja vahvempia pakkauksia, pehmeämpiä paperipyyhkeitä ja kirkkaampia painovärejä. Kemira tekee juomavedestä turvallista, jätevedestä puhdasta ja yhtiön kemiantuntemuksen avulla asiakkaan energiankäyttö tehostuu.

Kemira lyhyesti:

  • Suomalainen, globaalisti toimiva teollisuuskemikaaleja valmistava yritys.

  • Yksiköitä 40 maassa ja asiakkaita yli sadassa maassa.

  • Kemira kuuluu vesikemian alan suurimpien yritysten joukkoon.

  • Yhtiön asiakkaat toimivat paljon vettä käyttävillä teollisuudenaloilla: sellu- ja paperiteollisuudessa, kunnallisessa ja teollisessa vedenkäsittelyssä ja öljy- ja kaasuteollisuudessa. Kemira on siis mukana juomaveden valmistamisessa, teollisuuden prosessivesien puhdistamisessa ja niiden uudelleen käytössä.

Tietoa Kemirasta.

Yhtiön verkkosivut: kemira.com

Lisää Kemirasta sijoituskohteena: Kemiran sijoittajasivuille

Kemiran tulevat sijoittajatapahtumat: IR-kalenteriin

Seuraa Kemiraa Twitterissä: @KemiraGroup

Kemiran IR-tili Twitterissä: @KemiraIR

Lue Kemiran uutiskirjeitä: Hiljaista jaksoa edeltävät uutiskirjeet


Opi Kemirasta videomuodossa.

Kemiran IR-tiimi käy läpi uusimman tulosjulkistuksen
Kemiran IR-tiimi käy läpi uusimman tulosjulkistuksen

Kemiran sijoittajasuhdejohtaja Mikko Pohjala kommentoi tuoreinta neljännestulosta.

Miten Kemira vaikuttaa yhteiskuntaan?
Miten Kemira vaikuttaa yhteiskuntaan?

Kemira vaikuttaa monella tavalla ympäröivään yhteiskuntaan. Tämä video kertoo tarkemmin, miten.

KEMIRA100-dokumentti suomenkielisellä tekstityksellä
KEMIRA100-dokumentti suomenkielisellä tekstityksellä

Kemira täytti sata vuotta 26.3.2020. Tämä reilun tunnin dokumentti on katsaus Kemiran menneisyyteen ja tulevaisuudennäkymiin.

Kemira vuonna 2022:

kemira vuonna 2022.jpg

Tärkeää tietoa riskeistä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa.

Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Miksi sijoittaa Kemiraan?

Megatrendit tukevat Kemiraa:

megatrendit-kemira.png

Klikkaa alla olevia painikkeita lukeaksesi lisää Kemiraa tukevista megatrendeistä.

Biopohjainen strategia

Kannattava kasvu kestävää kehitystä edistämällä – vuoteen 2030 mennessä liikevaihdosta yli 500 miljoonaa euroa tulee biopohjaisista tuotteista.

Kemira aikoo laajentaa merkittävästi biopohjaista tuotevalikoimaansa saavuttaakseen niissä 500 miljoonan euron liikevaihdon vuoteen 2030 mennessä. Tähän liittyen on julkistettu useita kumppanuuksia: esim. Danimerin kanssa yhtiöt alkavat kehittää biohajoavaa päällystettä. Flavor and Fragrances -yhteistyö pitää sisällään sokeripohjaisen raaka-aineen kaupallistamisen Kemiran loppumarkkinoilla käytettäville sovelluksille

Kemiran biopohjainen strategia etenee
Kemiran biopohjainen strategia etenee

Kemiran toimialat lyhyesti:

purkkinainen.jpeg

Pulp & Paper -segmentti: vahva toimija globaaleilla markkinoilla.

Paperituotteiden tulevaisuus näyttää valoisalta. Ne perustuvat uusiutuvaan luonnonkuituun, yleisimmin puukuituun, joka on kestävän kehityksen mukainen raaka-aine. Globaalit megatrendit, kuten kaupungistuminen, digitalisaatio ja kehittyvien talouksien keskiluokkaistuminen tukevat näiden tuotteiden kysynnän kasvua.

Kemira tekee laajaa yhteistyötä alan johtavien yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa kehittääkseen uusia tuotteita vastaamaan asiakkaidensa ja kuluttajien tarpeisiin. Yhdistämällä alan parhaan sovellusosaamisen älykkääseen prosessinhallintateknologiaan ja kattavaan tuotevalikoimaan Kemira mahdollistaa asiakkaille paremman tuotantotehokkuuden ja kannattavuuden sekä laadukkaammat lopputuotteet.


juoja.jpeg

Industry & Water -segmentti: vahva asema valituissa kategorioissa.

Teollisuustuotannon, elintason ja väestönkasvun myötä vesivarantoihimme kohdistuu yhä suurempia haasteita. Miten voimme veden kierrätyksen ja uudelleenkäytön avulla mahdollistaa vedenkäytön jatkuvan kasvun ja samalla huolehtia rajallisisten vesivarantojemme puhtaudesta?

Oli kyse sitten elintarviketeollisuudesta, energiasektorista tai metalli- ja kaivosteollisuudesta, Kemira auttaa paljon vettä käyttäviä teollisuudenaloja parantamaan prosessi- ja resurssitehokkuutta ja lopputuotteiden laatua.

Kemira on käynnistänyt Oil & Gas -liiketoimintaansa koskevan strategisen arvioinnin. Lue lisää 29.3.2023 julkaistusta pörssitiedotteesta.


Nosta säästämisesi uudelle tasolle.