Listautumisannit.

Tutustu osake- ja listautumisanteihin, joihin voit osallistua Nordnetissä.

Tule asiakkaaksi ja osallistu listautumisanteihin.

Oletko yksityishenkilö, mutta et vielä Nordnetin asiakas? Avaa ensin tili. Sen jälkeen voit osallistua listautumisanteihin Nordnetin verkkopalvelussa sisäänkirjautuneena.

 • Avaa tili verkkopankkitunnuksilla – tämä vie vain muutaman minuutin. Asiakkuus ja sen avaaminen eivät maksa mitään.
 • Kirjaudu sisään.
 • Osallistu listautumisanteihin verkkopalvelussa kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat. Voit merkitä osakkeita osake- ja rahastosalkkuusi (AOT) tai osakesäästötilillesi (OST).

Pysy ajan tasalla.

Kuule uusista listautumisanneista ensimmäisten joukossa tilaamalla Nordnetin uutiskirje. Uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran kuussa. Uutiskirjeen tilaajana saat:

 • Parhaimmat tarjoukset ja tiedot listautumisanneista
 • Tuoreimmat uutiset
 • Kutsut tapahtumiin

Osallistu listautumisanteihin 0 € ostovälityspalkkioin.

Listautumista suunnittelevien yhtiöiden esittelytilaisuudet ja käynnissä olevat listautumis- sekä osakeannit:

Nimi

Merkintäaika

Merkintäaika voidaan keskeyttää
aikaisintaan (ylimerkintätilanteessa)

Osakkeiden hinta/hintaväli

BBS – kliinisesti testattu luunkorjausteknologia lähestyy kaupallistamista.

2.–18.6.2020

18.6.2020 klo 17.00

4,20 €


Miten listautumisannit toimivat?

Mikä on listautumisanti? Miksi niihin mahdollisesti kannattaa osallistua ja miten se käytännössä onnistuu?

Katso Nordnet Traders' Club -videosarjan jakso 27, niin tiedät aiheesta enemmän! Vierailevana tähtenä videolla Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Avaa tili verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.

Klikkaa "Avaa asiakkuus" -painiketta ja seuraa osake- ja rahastosalkun avaamisen ohjeita. Asiakkuuden avaaminen verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin.

Jos tilin avaaminen ei onnistunut edellä linkatusta "Avaa asiakkuus" -painikkeesta:

Jos sinulla on jo osake- ja rahastosalkku Nordnetissä, voit käyttää olemassa olevaa salkkuasi merkinnän tekemiseen. Voit tehdä merkinnän kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat > Listautumisannit (IPOt), uusmerkinnät, ym.

Osakkeiden merkintään tarvittavien varojen on oltava salkussa sinä päivänä, kun teet merkinnän.

Kyllä voit. Jos osake- ja rahastosalkkuusi (AOT) on kytketty kaupankäyntiluotto, voit tehdä listautumisannissa salkkusi saldoa suuremman merkinnän. Tällöin merkintään käytettävissä oleva maksimisumma = salkkusi saldo + sinulle myönnetty käytettävissä oleva luottolimiitti. Voit tarkistaa oman luottolimiittisi kohdasta Sivuni > Omat luotot ja lainat (kohta "Luottolimiitti"). Huomioi, että luottoa voi hyödyntää vain siinä salkussa, johon luottosopimus on haettu ja kytketty. Osakesäästötiliin (OST) ei ole mahdollista kytkeä luottosopimusta, mutta luottosopimukselliselta AOT:ltä on mahdollista siirtää varoja sisäisenä siirtona OST:iin.

→ Lue lisää Nordnetin kaupankäyntiluotosta

Kyllä voit. Merkintää tehdessäsi sinua pyydetään valitsemaan, mille tilille haluat tehdä merkinnän. Valitse OST-tunnuksella merkitty Nordnet-tili, jos haluat tehdä merkinnän osakesäästötilillesi.

Pääsääntöisesti kyllä, mutta joissain listautumisissa se ei ole mahdollista. Jos useamman merkinnän tekeminen ei ole mahdollista, siitä on mainittu erikseen listautumisantia koskevalla infosivulla.

Kun menet kohtaan Sivuni > Yhtiötapahtumat, voit muokata jo antamaasi vastausta otsikon Vastaukseni alla. Muokkaus tapahtuu oikeassa reunassa näkyvästä kynäikonista. Huomioi, että jos aiemmasta merkinnästäsi on yli vuorokausi ja kyseinen merkintä näkyy jo rivinä salkkusi yleisnäkymässä, niin tällöin olet tekemässä uutta merkintää. Määrän tulee siis tällöin vastata vähintään annin minimimerkintämäärää. Jos aiemmasta vastauksestasi on alle 24 tuntia ja merkintä ei vielä näy salkkusi yleisnäkymässä, niin tällöin olet muokkaamassa aiemmin antamaasi vastausta ja merkintämäärän tulee vastata sitä kokonaismäärää, jonka haluat merkitä annissa.

Esimerkkejä:

 • Merkitset aamupäivällä 200 osaketta ja iltapäivällä mietit, että haluat sittenkin 500 osaketta. Muokkaat vastaustasi kohdasta Sivuni > Yhtiötapahtumat siten, että lukumäärä on 500. Tällöin olet merkinnyt annissa yhteensä 500 osaketta.
 • Merkitset annin ensimmäisenä päivänä 200 osaketta ja kaksi päivää myöhemmin mietit, että haluat sittenkin 500 osaketta. Muokkaat vastaustasi kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat siten, että lukumäärä on 300. Tällöin olet merkinnyt annissa yhteensä 500 osaketta.

Kaikki on mennyt oikein, jos:

 1. Olet rekisteröitynyt asiakkaaksi ja jättänyt vastauksen kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat > Listautumisannit (IPOt), uusmerkinnät, ym.
 2. Sinulla on riittävä määrä varoja käytettävissä siinä salkussasi, johon olet tehnyt osakemerkinnän.
 3. Voit tarkistaa, että merkintäsi näkyy kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat > Vastaukseni.

Jos olet unohtanut tunnuksesi, voit tilata uudet tästä. Huomioi, että uusien tunnusten saapumisessa kestää 1–2 viikkoa. Vaikka et muistaisi tunnuksiasi, voit kirjautua salkkuusi heti aktivoituasi Mobiilivarmenteen kirjautumismenetelmänä. Lue lisää Mobiilivarmenteesta tästä.

Jos mielestäsi muistat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikein, etkä silti pääse kirjautumaan sisään kyseisillä tunnuksilla etkä Mobiilivarmenteella, niin tällöin on mahdollista, että tunnuksesi ovat lukittuneet turvallisuussyistä muutaman virheellisen yrityskerran jälkeen. Soita asiakaspalveluumme, niin voimme tarkistaa tilanteen ja poistaa mahdollisen lukituksen jo puhelun aikana. Palvelemme numerossa 020 198 5898.