Siirry pääsisältöön

Veroniksit loppuvuoteen | #rahapodi 225

On taas se aika vuodesta, kun #rahapodin tunnusmusiikin voisi vääntää muotoon ”vero, vero, vero…” Viimeistään nyt on oiva hetki käydä läpi omat, lasten, vaimon ja naapurienkin salkut ja hyödyntää #rahapodi-isäntien veroniksit ennen vuodenvaihdetta.

Mikä on Suomen kohtalo verkkokauppataistossa? Korona jäädyttää kivijalkakaupat, mutta samalla kiihdyttää verkkokauppoja aivan uusiin sfääreihin. Verkkokaupan kiistaton kuningas Amazon hönkii jo Suomen rajoilla, joten jotain olisi keksittävä ennen kuin suomalaiset verkkokaupat murskataan kuin mädät omenat.

Martinin ja Miikan agendalta löytyy myös työttömyysputken umpisolmu ja romutuspalkkiosekoilun läpikäynti. Kuuntele #rahapodi 225 ja hyödynnä kullan arvoiset verovinkit!

Katso myös:

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:


Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi? Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
05.12.2020 21:23

Mietin myös, että kuva voi antaa sijoitusneuvontaa? Voiko kuka tahansa siihen hommaan lähteä?
Sitten miten ammattimainen sijoittaja “lisenssi” toimii? Tuli esille nyt kun Finnair bondia ei voinut merkitä kun ammattisijoittajat.

Nimetön
Nimetön
05.12.2020 10:18

Martin puhui myyntioptioista. Missä näitä voi ostaan Nordnetilää ja miten ne toimii?

Nimetön
Nimetön
04.12.2020 07:22

Hei Miikka, jaksossa 225 puhuit mm. työhuonevähennyksestä ja muista vastaavista vähennyksistä todeten, että “kannattaa kokeilla kepillä jäätä”. Ei kannata! Nimittäin verosäädöstöön tehtiin 2018 muutoksia ns. seuraamusmaksuihin. Niiden perusteella jopa epähuomiossa tehty virhe tai tulkinnanvararainen vähennysvaatimusvaatimus, jota verottaja ei hyväksy, johtaa automaattisesti veronkorotukseen. Se on 2% vaaditusta vähennyksestä. Nykyään väärä vähennysesitys kostautuu!

Terveisin,
Tero
Vakkarikuuntelija
Ps. Kiitos loistavista podeista!

Nimetön
Nimetön
03.12.2020 18:00

Podcast on näköjään vain miehille, kun neuvotaan käymään vaimonkin salkku läpi. Harmi 🙁