Siirry pääsisältöön

Vernerin kuusi varttia | Traders’ Club 169

Mitkä tekijät liikuttavat pörssejä tällä hetkellä ja mihin suuntaan? Viikon Traders’ Club -jakso tarjoaa tuhdin makrokatsauksen maailmanmarkkinoille, vierailevana tähtenään Vernerin vartti -videosarjasta tuttu Inderesin evankelista Verneri Pulkkinen. Jaksossa kurkataan myös Vernerin salkkuun ja otetaan selvää, miten mies itse sijoittaa. Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen haastattelevat. Katso jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
04.03.2023 12:18

Hyvä tyyli saada salkun tuottoprosentit näyttämään kovilta, kun verrataan kasvuyhtiö salkun käppyrää hintaindeksiin. Siis yhtiöitä jotka eivät juurikaan maksa osinkoa, vaan tuotto tulee kurssinoususta, verrataan yhtiöihin joiden tuotto tulee lähinnä osingoista – mutta tässä käppyrässä niitä osinkoja ei huomioida. Ei siinä, kovaa tuottoa Verneri tehnyt, mutta vertailu indeksi ei ehkä ole ihan reilu.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki