Siirry pääsisältöön

Varo näitä riskejä vuonna 2021 | Nordnet Traders’ Club 74

Inflaatio-odotukset ovat nousussa Atlantin molemmilla puolilla. Charles Goodhart ja Manoj Pradhan ennakoivat tuoreessa kirjassaan inflaation nousevan mahdollisesti jopa 10 prosenttiin vuoden 2021 aikana. Ottavatko päättäjät inflaatioriskin riittävän vakavasti vai tulemmeko näkemään nopeasti kiihtyvän inflaation aiheuttavan yllättäviä haasteita rahapolitiikassa?

Keskuspankit puhaltamassa kuplaa osakemarkkinoille?

Keskuspankkien taseet ovat ennennäkemättömän elvytyksen johdosta kasvaneet hurjaa tahtia ja esimerkiksi EKP:n tase on paisunut lähes 7000 miljardiin euroon, mikä vastaa Saksan, Ranskan ja Italian yhdistettyä bruttokansantuotetta. Fed ja EKP varoittavat elvytystoimiensa lisäävän kuplia sijoitusmarkkinoilla, mutta kertovat samalla myös, että talous ei vielä kestäisi poikkeuksellisten elvytystoimien purkamista. Löytyykö tilanteesta reitti ulos vai nähdäänkö sijoitusmarkkinoilla kuplan puhkeaminen?

Jukan vuosi tyylillä käyntiin

Jukka Lepikkö aloitti uuden pörssivuoden ammattitreidaajauransa suurimmalla viikkokohtaisella voitolla! Kurkkaa Jukan salkkuun ja kuuntele jaksosta tuoreimmat mietteet pörssivuodesta 2021!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
10.01.2021 15:05

Mitä maailman talousfoorumin lanseeraama “The Great Reset” vaikuttaa sijoittajaan?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki