Siirry pääsisältöön

Työni Nordnetillä päättyy

Työni talousasiantuntijana ja #rahapodin isäntänä Nordnetillä päättyy eduskuntaan siirtymisen vuoksi. Näin yksi elämänjakso jää taakse, kun innolla odotan jo uusiin haasteisiin tarttumista. Vaikka areenat muuttuvat, mies säilyy kuitenkin samana. Siltä osin mikään ei muutu.

Kymmenen vuoden ajan olen pitänyt yksityissijoittajan puolta ja jatkossa sitten kaikkien suomalaisten puolta. #rahapodin kuuntelijat ovat jo vuosia saaneet huomata aiheiden yhä useammin liukuvan yhteiskuntahuolen puolelle.

Henkilökohtaisen kehitykseni kannalta aikani Nordnetillä on antanut paljon. Ennen Nordnetiä olin toki listannut Suomen ainoan ETF:n pörssiin, ollut toimitusjohtajana kolmessa hyvin erilaisessa varainhoitoyrityksessä Suomessa, pörssissä ja ulkomailla ja ollut synnyttämässä yrityskauppoja. Mutta Nordnetillä sain viestintäkokemusta niin perinteisestä kuin sosiaalisesta mediasta, jonka avulla pääsen nyt kansanedustajaksi. Se on paljon.

Kymmenen Nordnetillä vietetyn vuoden aikana sanoisin, että suomalaisen yksityissijoittajan tietoisuus kulujen, hajautetun osaketuoton ja pitkäjänteisyyden merkityksestä säästämisessä on laajentunut merkittävästi. Siitä olen vilpittömästi iloinen. Kuten niistä monesta viestistä, että olen auttanut sisäistämään pitkäjänteisen, kustannustehokkaan osakesäästämisen ja korkoa korolle -ilmiön mielettömän merkityksen elinkaartemme rahoittamisessa.

Erään satunnaisessa kaupassa kuulemani taaperon isän sanoin:

”Liisa, sanopa hei Martinille. Hänen ansiostaan sinullekin on laitettu kuukausisäästäminen alulle.”

Nyt kun Nordnetin pesti loppuu, tunnen lähinnä kiitollisuutta. Kiitollisuutta siitä, miten paljon tilaa Nordnet uskalsi minulle spokespersonin roolissa antaa. Tilaa esittää työnantajasta riippumattomia mielipiteitä ja tilaa tehdä myös muita juttuja töiden ohella. Mutta ehkä ennen kaikkea kiitollisuutta siitä, että olen saanut vaikuttaa positiivisella ja konkreettisella tavalla monen ihmisen elämään. Se on todella harvoille suotu, minulle erityisen merkityksellinen ilo.

Jatkossa minusta kuuluu ainakin somessa ja toivottavasti myös perinteisen median kanavissa. Niin ja eduskunnassa. Jutut ja näkemykset ovat vanhoille tutuille tuttuja, uusille tuttavuuksille ehkä sitten enempään kannustavia.

Iso kiitos äänestäjille, kollegoille ja #rahapodin kuuntelijoille!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Stojanow
Stojanow
30.06.2024 01:52

Oikein hyvää jatkoa sinulle! Toivottavasti rahapodi jatkuu myös! Vasta hiljattain sen löytäneenä tykästyin rentoon tapaanne tarkastella maailmaa ja talouselämän ilmiöitä. Isoja ja pieniä. Paljon saatu myös lisää ymmärrystä.

JuPe Laamanen
JuPe Laamanen
25.06.2024 19:57

Surullista, mutta onneksi eduskunnassa on tarvetta kaltaisellesi älykkäästi ajatteleville ihmisille.

Juha
Juha
Vastaa  JuPe Laamanen
29.06.2024 17:55

Muistan jakson, kun Miikka psyykkasi uitutusta kärsivää miestä -vaalien jälkeen-. Toivottavasti Miikka jatkaisi podia ja saisi yhtä veikeän “vastustajan” ja psyykattavan

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki