Siirry pääsisältöön

Tuomaksen salkku -20 000 € – mitä tapahtuu? | Nordnet Traders’ Club 81

Nordnet Suomen tuottaja Tuomas on esitellyt salkkuaan viimeisimmissä Traders’ Club -jaksoissa. Pääosin yhdysvaltalaisista teknologiayhtiöistä koostuva salkku putosi eilen kuin jyrkänteen reunalta alas. Mitä tapahtui? Onko kyseessä vasta alkusoitto suuremmalle korjausliikkeelle, vai päteekö tässäkin Nordnetin haalarimerkeistä tuttu sanonta “jokainen dippi on ostopaikka”? Ammattitreidaaja Jukka analysoi markkinatilannetta ja peilaa sitä Tuomaksen salkun viimeaikaiseen verilöylyyn. Katso jakso, niin tiedät mitä markkinoilla tällä hetkellä tapahtuu!

Ota Tuomaksen ja Jukan salkut seurantaan Sharevillessä.

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Tuomas2
Tuomas2
25.02.2021 06:23

Mielenkiintoista kun puhutte, että tulevien 10 vuoden aikana indeksisijoittajan tuotot jäävät negatiivisiksi. Samaan aikaan Tuomas toteaa, että hänellä on niin monta osaketta salkussa, että salkku on käytännössä indeksi. Kysymys on siis jääkö Tuomas seuraavan 10 vuoden aikana tappiolle, vai osaako Tuomas poimia ne voittaja osakkeet ja olla se suuri guru?

Miksi kaikki eivät aikaisemmissa laskukausissa ole valinneet niitä voittaja osakkeita vaikka huolelliset analyysit on tehty kautta historian? Miksi monet ammatti salkunhoitajatkin häviävät indekseille? Kuinka valita ne voittaja osakkeet?