Siirry pääsisältöön

Trendit tunnistamalla parempia tuottoja | Nordnet Traders’ Club 76

Sijoittamisessa voidaan havaita sama ilmiö kuin muodissakin. Erilaiset trendit, kuten esimerkiksi kasvuyhtiöt tai arvoyhtiöt, aaltoilevat ja ikivihreät suosikit ovat harvassa. Jokin sijoitustyyli tai markkina voi olla suosiossa vuosien ajan, kunnes sijoittajien huomio kiinnittyy jälleen seuraavaan muoti-ilmiöön. Trendit tunnistamalla ja hyödyntämällä treidaaja tai sijoittaja voi saavuttaa parempia tuottoja.

Jaksossa käsitellään myös Q4-tuloskautta, joka on Atlantin takana jo kovassa vauhdissa. Isot yhdysvaltalaispankit ovat raportoineet tuloksiaan tällä ja viime viikolla ja myös mm. Netflix, Procter & Gamble ja Intel kuuluvat tämän viikon tulosjulkistajiin. Kokonaisuutena S&P 500 -indeksin yhtiöiden tulosten odotetaan laskevan noin kymmenellä prosentilla, mutta onko talouden elpymistä huomioitu riittävästi tulosennusteissa?

Onko kasvuosakkeiden aika väistyä hetkeksi sijoitusmaailman parrasvaloista ja antaa arvo-osakkeille paikka näyttämöllä? Kannattaako sijoittajan kääntää katsettaan pois Amerikan markkinoilta parempia tuottoja metsästettäessä? Katso Traders’ Club 76 ja opi hyödyntämään trendejä!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Pekka Anttila
Pekka Anttila
20.01.2021 18:08

Se kattovalaisin taitaa (varmaankin kupuvalaisin) heijastua siitä näytöstä. Auttaisko jokin varjostin? Tosi mukavaa kun viitsitte opettaa treidausta. Aivan upee ohjelma

Miika
Miika
20.01.2021 22:14

Tuomakselle peukut oman salkun avaamisesta. Pitäkää mukana jatkossakin.

Jamo
Jamo
23.01.2021 17:06

Oliko Tuomaksella vipua käytössä salkussa? Siitä voisi saada myös mielenkiintoisen jakson kuinka käyttää velkavipua…?