Siirry pääsisältöön

Treidaajien leijonanluolassa | Traders’ Club 100

Hyvää kannatti odottaa, sillä tällä kertaa luvassa on kakkua, livetreidausta ja tietenkin räjähdyksiä, kun Traders’ Clubin sadatta jaksoa juhlistetaan tavallisesta poikkeavissa maisemissa treidaustiimin toimistolla. Jaksossa päästään seuraamaan ammattitreidaaja Jukka Lepikön, Johannes Sippolan, Niilo Partasen ja jaksosta 57 tutun Lari Aleniuksen peliliikkeitä treidaushaasteen muodossa ja tutustumaan tarkemmin treidaustyyleistä aggressiivisimpaan ja haastavimpaan, skalppaukseen.

Kuka vie haasteen omiin nimiinsä ja nappaa päivän kovimmat tuotot? Millaisia vinkkejä treidaustiimin jäsenet antavat aloitteleville treidaajille? Katso Traders’ Club 100 ja opi katsomaan markkinoita treidaajan silmin!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
7 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
27.08.2021 11:09

Mahtava nähdä kuinka homma toimii livenä, kiitos! 😊🙏
Näitä voisi katsoa useamminkin.

Nimetön
Nimetön
21.08.2021 18:11

Huikeeta! En kyllä ymmärtänyt kaikkea, mutta tykkään näitä kuitenkin seurata 🙂 Tällä kertaa oli kuoharipullo varattuna itsellekin juhlajakson kunniaksi. Kippis!
Odotan innolla niitä seuraavia sataa jaksoa! Keep up the good work! Eli jaksaa jaksaa!

Nimetön
Nimetön
20.08.2021 21:44

Olipa hyvä jakso, hyvä että saadaan jatkoa 👍

Nimetön
Nimetön
19.08.2021 21:48

Mahtava hyvän tuulen jakso!
… ja paljonko on paljon: $85 on rahaa, mutta 20 x $85 = $1700 / kk on jo mukavasti rahaa.
Kun siihen kasvattaa korkoa korolle, niin noin nuoren miehen eläke on todella tukevalla pohjalla.

Nimetön
Nimetön
19.08.2021 14:14

Tosi mukavaa, että uusi treidari sukupolvi on kasvamassa. Oli hienoa seurata livenä.

Nimetön
Nimetön
18.08.2021 23:48

Hieno jakso! Kerrankin pääsi näkemään livemäisesti miten prot treidaa. 👍

Nimetön
Nimetön
18.08.2021 17:46

Olipa hienoa seurata ammattilaisia työssään.