Siirry pääsisältöön

Livetreidausta! | Traders’ Club 200

Nordnet toi livetreidauskilpailun ensimmäistä kertaa Suomeen vuoden 2019 Sijoitus Invest -tapahtumassa. Nyt tarjoamme jälleen mahdollisuuden tulla seuraamaan, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja.

Nordnetin livetreidauskilpailu järjestetään 29.11.2023 klo 16–19. Tapahtuma on virtuaalinen ja striimataan suorana lähetyksenä Nordnetin YouTube-kanavalle. Tapahtumassa treidaavat Juho Haverinen, Lari Heinonen, Kristian Kannus ja Jukka Lepikkö. Livetreidauksen juontaa Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen.

Nordnet Traders’ Clubin tarjoaa Nordnet Markets: Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä, vivulla tai ilman. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista.

Treidaajien esittely:

Juho Haverinen
Juho on treidaaja ja Treidaushuoneen perustaja. Aktiivista treidaamista on kertynyt kaikkiaan reilut 7 vuotta ja pääpaino on skalppaamisessa sekä swing-treidaamisessa. Koulutukseltaan Juho on tradenomi ja työkokemusta löytyy myös finanssialalta. Tavoitteena Juholla on nostattaa sijoittamisen sekä erityisesti treidaamisen tunnettavuutta Suomessa. Aktiivisen treidaamisen lisäksi Juho pyörittää Treidaushuonetta, joka tarjoaa oman yhteisön treidaajille sekä tietoa treidaamisesta.

Lari Heinonen
Lari on tunnetun Mihin Sitä Säästäis? -sijoitusmedian perustaja ja on sitä kautta seurannut kolmen vuoden ajan markkinan meininkiä koko ajan tiivistyvällä tahdilla. Sisältö koostuu pääasiassa aloittelijoille sopivista videoista, kun aiheena on mm. pitkäjänteinen sijoittaminen, talouden hoito, markkinan perusasiat, sekä myös kryptovaluutat. Viimeisen vuoden aikana Lari on kuitenkin tutustunut myös treidaamiseen enemmän ja pitikin kanavallaan 12 viikkoa kestävän Nuubit Treidaa -haasteen.

Katso myös Larin julkaisema video kokemuksistaan treidauskilpailussa.

Kristian Kannus
Kristian on swing-treidaaja, yrittäjä, salkunhoitaja ja sijoitusasioiden konsultti. Ohjelmointia ja teollisuustaloutta TTY:llä 3 vuoden ajan opiskelleelta Kristianilta löytyy 12 vuoden kokemus sijoittamisesta ja treidaamistakin hänellä on takana jo 6 vuotta, josta noin puolet täyspäiväisesti. Treidaamisen ohella Kristian ylläpitää osaavien sijoittajien ja treidaajien ryhmää.

Jukka Lepikkö
Jukka on ammattitreidaaja, joka on tehnyt aktiivista päiväkauppaa vuodesta 2007 lähtien osakkeilla, valuutoilla ja hyödykkeillä, optioilla ja muilla viputuotteilla. Hänen tavoitteenaan on lisätä tietoutta treidaamisesta sekä opettaa sijoittajille, kuinka markkinaliikkeitä voi hyödyntää lyhyemmällä aikavälillä käyttäen hyväksi mm. teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita. Jukka on aikaisemmin toiminut Nordnetissä sijoitusasiantuntijana vuosina 2018–2020.

Tärkeää tietoa riskeistä:

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki