Siirry pääsisältöön

Ammattitreidaajan viisi sijoitusstrategiaa | Traders’ Club 195

Indeksien lyhyen aikavälin suunta, osakekohtaiset treidit ja erikoistilanteet. Siinä kolme esimerkkiä aktiivisen kaupankävijän sijoitusstrategioista, jotka ovat pääaiheena viikon Traders’ Club -jaksossa. Lisäksi Jukka ja Tuomas tekevät markkinakatsauksen ja kurkistavat omiin salkkuihinsa. Katso jakso YouTubessa tai kuuntele se Spotifyssä!

Nordnet Traders’ Clubin tarjoaa Nordnet Markets: Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä, vivulla tai ilman. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista.

Tärkeää tietoa riskeistä:

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Juha
Juha
01.11.2023 09:20

Hyviä, mutta harmittavan pitkiä videoita teette. Tulisi useammin katsottua niitä jos videot olisivat kompakteja, ehkä noin 10 – 20 minuutin mittaisia.

Henri/Nordnet
Henri/Nordnet
Vastaa  Juha
01.11.2023 09:23

Kiitos palautteesta! Olethan muuten huomannut, että sekä YouTubessa että Spotifyssä voi säätää katselu/kuuntelunopeutta? Pituudesta saa tätä kautta vaikka puolet pois.