Siirry pääsisältöön

Ostoksilla Helsingin pörssissä | Traders’ Club 194

Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö käy kauppaa enimmäkseen USA:ssa, mutta nyt kun Helsingin pörssin karhumarkkinaa on takana jo yli kaksi vuotta, alkavat kotimaisetkin osakkeet näyttää houkuttelevilta. Traders’ Club -jaksossa 194 Jukka ja Tuomas perkaavat Lepikön tuoreet Suomi-osakeostot ja luovat markkinakatsauksen Q3-tuloskautta eläviin pörsseihin. Katso jakso YouTubessa tai kuuntele se Spotifyssä!

Nordnet Traders’ Clubin tarjoaa Nordnet Markets: Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä, vivulla tai ilman. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista.

Tärkeää tietoa riskeistä:

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Pertti
Pertti
18.10.2023 20:09

Hei,

Hyvä jakso jälleen! Kiitos siitä.
Voisko noista Amerikan indeksifutuureista (e-minit) pitää jonkinlaisen esittelyn, kun ainakin itse ymmärsin, että ne on nykyään muuttuneet verotuksen osalta siten, että yksityishenkilönkin verotuksessa voi tappiot vähentää voitoista ennen veroa. Joten ei tarvitse yritystä perustaa.