Siirry pääsisältöön

Viimeinen linnake on pettämässä | Traders’ Club 188

Osakemarkkinoilla ollaan kaksijakoisissa tunnelmissa. Toisaalta, teknisesti ja tilastollisesti tarkastellen, markkina näyttää hyvältä. Toisaalta signaalit makrotaloudesta ovat huolestuttavia. Vahva työmarkkina on ollut se viimeinen linnake, joka on estänyt taantuman tulemisen Yhdysvalloissa, mutta nyt sekin näyttää olevan pettämässä. Kumpi tekijöistä on vahvempi markkina-ajuri tällä hetkellä? Katso jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Nordnet Traders’ Clubin tarjoaa Nordnet Markets: Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä, vivulla tai ilman. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista.

Tärkeää tietoa riskeistä:

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Jari
Jari
09.09.2023 18:53

Moi, eikö Jukkaa kiusaa S&P ja Nasdaq indekseissä se, että 7 enemmän tai vähemmän teknologiayhtiötä antaa väärän kuvan indeksien muiden yhtiöiden kehityksestä. Ei siellä lähellekään kaikilla yhtiöillä niin erikoisesti ole mennyt. Vai onko ? Voisitte avata tuota ineksien muiden yhtiöiden kehitystä. Ja kasvavatko yhtiöiden tulokset USA:ssa oikeasti kuinka paljon jos ei katsota osakohtaista tulosta, koska omia osakkeita ostetaan