Siirry pääsisältöön

Titaanien Tesla-taisto: Burry shorttina, Lepikkö longina | Traders’ Club 93

Sähköautoistaan tunnetun Teslan kurssi nousi vuodenvaihteessa ennätyslukemiin ja teki perustajastaan Elon Muskista hetkeksi maailman rikkaimman miehen. Viime aikoina kurssi on kuitenkin laskenut rajusti. Kenties maailman kuuluisin shorttaaja, The Big Short -elokuvastakin tunnettu Michael Burry on kertonut myyneensä Teslaa lyhyeksi kymmenillä miljoonilla dollareilla. Burry siis lyö vetoa Teslan kurssilaskun jatkon puolesta. Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö on kuitenkin päinvastaisilla linjoilla – hän uskoo Teslassa olevan paljon potentiaalia sekä fundamenttien että teknisen analyysin näkökulmasta. Kumman argumentit ovat vahvempia? Onko Tesla tuleva “multibagger” vai sittenkin kupla täynnä kuumaa ilmaa?

Jaksossa myös katsaus Elon Muskin twiitin myötä alaspäin kyykänneeseen kryptovaluuttamarkkinaan, inflaatiolukuihin sekä Jukan ja Tuomaksen salkkuihin.

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit