Siirry pääsisältöön

Teknologiaosakkeiden Via Dolorosa | Traders’ Club 92

Zoom Video Communications, Snowflake, Spotify, Peloton, DoorDash, Teladoc Health, Roku… Tällaisia teknologiaosakkeita rummutettiin vielä hetki sitten mediassa stay-at-home-talouden voittajina ja pysäyttämättöminä kurssiraketteina, mutta viimeiset pari kuukautta ovat kääntäneet tilanteen päälaelleen. Monien suosikkiteknojen kurssit ovat romahtaneet jopa 50 % kurssihuipuistaan. Samalla myös innostus SPAC-yhtiöihin (Special Purpose Acquisition Company) näyttää pysähtyneen kuin seinään keväisen “SPAC-manian” jälkeen. Kryptovaluuttojen lisäksi arvo-osakkeet ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina – olisiko viimeistään nyt aika siirtää salkun painoa teknoista arvo-osakkeisiin, vai menikö arvo-osakejuna jo?

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
ruplakupla
ruplakupla
13.05.2021 08:34

Onko tosiaan järkeä enää tässä vaiheessa alkaa ostamaan “arvo yhtiöitä”? Pitäisikö alkaa ostelemaan kovia teknoja pikkuhiljaa? Jos olisi ollut fiksu, niin olisi aina vaan ostanut säännöllisesti S&P500 ETF:ää