Siirry pääsisältöön

Tekninen analyysi ja tuloskauden kuumin viikko | Traders’ Club 90

Q1-tuloskausi käy kuumimmillaan. Näinä päivinä selviää, miltä näytti maailman suurimpien teknologiajättien ja Helsingin pörssin isoimpien nimien ensimmäinen kvartaali. Lippo Suomisen sanoin tuloskausi on tähän mennessä ollut erittäin hyvä joka puolella, mutta se oli jo pitkälti sijoittajien odotuksissa. Koska kurssit ovat nousseet jo etukäteen, tulosjulkistuspäivinä suunta on usein ollut alaspäin analyytikkoennusteiden ylityksistä huolimatta. USA:n tunnetuista nimistä Netflix ja Tesla käyvät esimerkeiksi ilmiöstä, jossa ennätyksellisetkään tulos-, liikevaihto- ja tilaajaluvut eivät riitä sijoittajille, vaan kurssi kääntyy jyrkkään alamäkeen heti tulospäivänä. Miten tällaisessa euforian ja ylisuurten odotusten värittämässä markkinassa tulisi toimia?

Tekninen analyysi ja suosikki-indikaattorit tarkastelussa

Jaksossa paneudutaan markkina- ja salkkukatsausten lisäksi teknisen analyysin suosituimpiin indikaattoreihin. Miten ammattitreidaaja Jukka itse hyödyntää teknisen analyysin eri indikaattoreita ja mitä ne oikeastaan kertovat? Miten indikaattoreista saa puhdistettua pois ns. huonot signaalit? Katso jakso ja opi hyödyntämään indikaattoreita kuin ammattilainen!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
02.05.2021 01:12

Saako Jukka kysyä minkälaisia laskelmia teit ottaessasi suojashortin ja arvioidessasi kannattaako se sulkea?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki