Siirry pääsisältöön

Täydellisen osakekuplan anatomia | Nordnet Traders’ Club 80

Osakekuplan synnylle otollisimmat olosuhteet tarjoaa pitkä, matalien korkojen tukema nousukausi, joka vetää puoleensa uusia sijoittajia sankoin joukoin. Kun tähän yhdistetään ennätystahtia kasvava likviditeetti markkinoilla, tuloksena ei voi olla kuin täydellinen osakekupla.

Traders’ Clubin 80. jaksossa Jukka tarkastelee viimeaikaista euforiaa eri näkökulmista: mitä markkinan tilasta kertovat mm. listautumisantien määrä, maailman pörssien yhteenlaskettu markkina-arvo, Buffett-indikaattori, inflaatioennusteet, optio- ja luottolimiittistatistiikka tai Jukan oma Twitter-barometri? Katso Traders’ Club 80, niin ymmärrät missä markkinoilla tällä hetkellä mennään.

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Ohnis
Ohnis
18.02.2021 09:23

Loistava jakso ja ajankohtainen. Pitkään kaikki merkit olleet ilmassa, eiköhän kohta ropise ja kovaa. Pistän myös pojan katsomaan, hän ei ole vielä nähnyt laskumarkkinaa

Ripa
Ripa
Vastaa  Ohnis
22.02.2021 12:00

Samaa mieltä. Taas opetetaan aloittelijoita kantapään kautta

Joppe
Joppe
23.02.2021 12:00

Ei tule romahdusta ! Osakemäärä on levinnyt piensijoittajille niin laajalti. Suuromistajien omistus osakemäärästä on pienentynyt joten he eivät enää pysty romahduttamaan markkinoita. Rahaa on valtava määrä odottamassa 2 – 4 % laskua joka pysähdyttää romahduksen. On vaikea keksiä syytä joka saisi myös piensijoittajat myymään paniikissa.
Ei tässä muu auta kuin odotella pientä mailman loppua, auttaako sekään.