Tapahtumiin rekisteröitymisen yleiset ehdot

Miten Nordnet käsittelee digitaalisiin ja fyysisiin tapahtumiin osallistuvien henkilötietoja

Nordnet pyrkii olemaan mahdollisimman läpinäkyvä toiminnassaan, myös sinulle, joka osallistut tapahtumiimme. Siksi meille on tärkeää, että ymmärrät, mitä teemme henkilötiedoillasi ja että luotat siihen, että käsittelemme henkilötietojasi turvallisella ja varmalla tavalla.

Nordnetin tietosuojakäytännöissä kuvataan, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on tapahtumiin osallistuvana ja miten voit käyttää näitä oikeuksiasi. Jos sinulla on kysyttävää Nordnetin tietosuojaa koskevista periaatteista tai yksityisyys- ja tietosuojasta, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordnet.fi.

Osallistuja

Osallistujalla tarkoitetaan henkilöä, joka, joka on antanut Nordnetille pääsyn henkilötietoihinsa voidakseen osallistua Nordnetin fyysiseen tai digitaaliseen tapahtumaan.

Osallistujan henkilötiedot, joita Nordnet käsittelee

Nordnet käsittelee henkilötietoja, jotka on toimitettu tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän lisäksi Nordnet voi tallentaa chat-tapahtumaan osallistuvien kommentteja sekä Nordnetin järjestelmässä otettuja kuvia.

Alla on lueteltu henkilötietokategoriat, joita keräämme, sekä esimerkkejä kuhunkin kategoriaan kuuluvista henkilötiedoista.

Yksilöivät henkilötiedot – Tietoja, joita voidaan suoraan käyttää tunnistamiseesi, kuten nimi, syntymäaika, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.

Mitä henkilötietojen käsittelyä Nordnet suorittaa

Henkilötietojasi käytetään tapahtumaan ilmoittautumisen käsittelyyn ja sen varmistamiseen, että tapahtumaan ilmoittautunut myös osallistui tapahtumaan.

Alla on kuvaukset tavoitteista, joiden vuoksi käsittelemme henkilötietojasi, tavoitteiden tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet kullekin tavoitteelle.

Käsittelyn tavoite Tavoitteen tarkoitus Käsittelyn oikeudellinen peruste
Tapahtumaan osallistuvien hallinnointi Nordnetin järjestämiin tapahtumiin osallistuvien ja tuleviin tapahtumiin liittyvien kiinnostuksen ilmaisujen hallinnointi Oikeutettu etu
Viestien lähettäminen Voidaksemme lähettää viestejä tapahtumaan osallistuvalle, kuten Nordnetin uutiskirjeen Suostumus

Oikeutettu etu – Kun Nordnetillä on yksittäisessä tapauksessa oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja.

Suostumus – Kun Nordnet on saanut sinulta suostumuksen koskien erityistä käsittelyä erikseen määritellyn tavoitteen saavuttamiseksi

Henkilötietojesi säilyttämisen aikaperiodi

Nordnet säilyttää henkilötietosi niin pitkään kuin olet saat meiltä viestejä. Jos olet päättänyt peruuttaa suostumuksesi (“opt out”) Nordnetin toimittamalle viestinnälle, poistetaan tietosi 30 päivän sisällä.

Oikeutesi osallistujana

Sinulla on tapahtumaan rekisteröityneenä oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi Nordnet käsittelee. Sinulla on täten oikeus:

  • saada rekisteriote,
  • pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen korjausta
  • pyytää henkilötietojen poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista; Nordnetillä voi kuitenkin tietyissä tilanteissa olla oikeus kieltäytyä poistamisesta siksi, että tiedot on säilytettävä asiakassuhteen tai lainsäädännön vuoksi,
  • vastustaa henkilötietojen käsittelyä,
  • tietyin edellytyksin saada Nordnetiltä ne henkilötiedot, jotka olet itse antanut Nordnetille ja saada kyseiset tiedot siirrettyä suoraan toiselle henkilötietojen käsittelystä vastaavalle rekisterinpitäjälle, jos tämä on teknisesti mahdollista (tietojen siirrettävyys)

Yllä lueteltuihin kohtiin b)–e) liittyvä pyyntösi ja/tai vastustuksesi käsitellään yksittäistapauksina.

Tietosuojavastaava

Nordnet noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja on tämän vuoksi nimittänyt tietosuojavastaavan. Tietosuojavastaavan yleisenä tehtävänä on valvoa, että Nordnet noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavastaavan tehtävänä on kerätä tietoa siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi ja antaa neuvontaa yrityksen sisällä siitä, miten tietosuojan korkeaa tasoa ylläpidetään. Lisäksi tietosuojavastaava toimii yhteyshenkilönä sekä Nordnetin asiakkaille että tietosuojaviranomaiselle.

Tietosuojavastaavalla ei ole henkilökohtaista vastuuta Nordnetin henkilötietojen käsittelystä. Nordnet yrityksenä vastaa siitä, että soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä noudatetaan. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojasta, voit koska vain ottaa yhteyttä Nordnetin asiakaspalveluun tai tietosuojavastaavaamme.

Nordnetin asiakaspalvelu
020 198 5898
asiakaspalvelu@nordnet.fi
(kielet: suomi, ruotsi ja englanti)

Nordnetin tietosuojavastaava
dataprotection@nordnet.se
(kielet: englanti ja ruotsi)

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen Nordnetin henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Ruotsin tietosuojaviranomaiseen.