Siirry pääsisältöön

Tähtäimessä tähtiosakkeet | Traders’ Club 109

Pörssin tähtiyhtiöiden arvostuskertoimet hipovat jatkuvasti pilviä, mutta se ei tunnu olevan kovien tuottojen ja sijoittajien loputtoman kiinnostuksen esteenä. Kuumat teknoyhtiöt, kuten Netflix, Amazon, Tesla, Trade Desk ja MarketAxess treidaavat jatkuvasti P/E-luvuilla, jotka näyttäisivät Benjamin Grahamin silmin täysin järjettömiltä. Jos markkinoita on viimeiset vuodet katsellut Grahamin kakkuloiden läpi, on kuitenkin jäänyt paitsi lähes kaikista viimeaikojen kovimmista kurssiraketeista. Miten sijoittaja ja treidaaja voi löytää tulevat Teslat ja Applet ennen kuin kaikki muutkin ovat ne löytäneet? Traders’ Club -jaksossa 109 tarkastellaan tähtiosakkeiden anatomiaa ja sitä, miten jokainen voi parantaa mahdollisuuksiaan löytää omaan salkkuun tulevia superstaroja.

Jaksossa tarkastelussa myös vahvasti alkanut Q3-tuloskausi. Pelättyjä kustannuspaineita ei ole vielä näkynyt pörssiyhtiöiden tuloksissa, mikä on auttanut pitämään kurssit huippulukemissa. Vieläkö huippu nousee korkeammalle, vai alkaako lakipiste jo siintää horisontissa?

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Bebe
Bebe
28.10.2021 11:12

AT&T ja siitä irtautuva mediaosa uudessa yhtiössä, voisi olla hyvä kasvuraketti laajentumalla uusille markkinoille mm. eurooppaan seuraavina vuosina.
Hinta on vielä edullinen konaisuus ennen ensi kesän spinoffia.
AT&T myös on edullinen osake itsessään hyvillä osingoilla ja “pakolliset” veromyynnit ilmeisesti loppuu tällä viikolla USA:ssa isoilta sijoittajilta verokauden loppuessa nyt lokakuussa.