Siirry pääsisältöön

Taantuma tulee | Traders’ Club 137

Talous hidastuu ja pörssiyhtiöiden tulokset ovat tipahtamassa, joten näyttää vääjäämättömältä, että taantuma on tulossa. Osakkeita pitäisi kuitenkin olla ostamassa silloin, kun pelko valtaa alaa, eikä taantuma ole historiadatan valossa pöllömpi aika olla ostolaidalla. Joko on siis aika heittää vieheet vesille ja poimia omat suosikkiosakkeet alelaarista? Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen tekevät jälleen markkinakatsauksen ja paljastavat viimeisimmät osakekauppansa Traders’ Clubin jaksossa 137.

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Juha
Juha
26.05.2022 18:35

Moron, olen ollut pelissä mukana nyt n. 40 v. Nuoresta kolista lähtien, aloitin 13 vuotiaana. Ei ole markkina näyttänyt koskaan näin ihanalta kuin se nyt näyttää. Nyt pitkäjänteisyys ja usko voittaa kaikki hätäilijät ja tuskailijat.

TRe
TRe
25.05.2022 20:05

Sij. panosta voi säätää. Urheiluvedonlyönnissä tähän on kehitetty matemaattinen kaava. Jokaisella kaavalla on sanoma. Tämä kaava pakottaa pienentämään joka pelikerta panosta, jos voittoa ei synny ja pelikassa hupenee. Et voi siis hävitä / sijoittaa kun määrittelemäsi pelikassan. Kun kurssitaso on X, aloitan ostot X-5% jne. koko ajan panosta pienentäen. Kun kurssit kääntyy nousuun, myös tuottoa alkaa kertyä. Silloin kaava kehottaa nostamaan panosta. Näin siis teoriassa, käytännössä ei ihan helppoa. Kaava kuitenkin estää ylipelaamisen ! Ei optimoi tuottua, mutta rajaa riskin.