Siirry pääsisältöön

Synsam listautumisanti

Mainos. Synsam AB on pohjoismainen johtava optikkoketju, jolla on laaja ja vastuullinen Lifestyle-tuotetarjonta. Konserni toimii omien myymälöidensä, franchising-myymälöidensä ja verkkokauppakanaviensa kautta. Synsam perustettiin vuonna 1968, mistä lähtien se on kehittynyt riippumattomien optiikkakauppojen ryhmästä johtavaksi ja asiakaslähtöiseksi monikanavatoimijaksi, jolla on 490 myymälää hyvillä sijainneilla Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa sekä noin 908 optikkoa, jotka suorittavat noin 673 000 näöntarkastusta vuosittain.

Synsam pitää itseään vahvana innovaattorina Pohjoismaiden optikkomarkkinoilla useilla alueilla, mukaan lukien palvelupolku, digitalisaatio, tuotetarjonta ja vastuullisuus (ESG). Näiden ansiosta Yhtiö pitää taloudellista profiiliaan houkuttelevana – sille ominaista ovat vahva orgaaninen kasvu, laajempaa markkinaa merkittävästi korkeampi kasvu, skaalautuva kustannusperusta ja vahva kassavirta.

Nordnet tarjoaa sinulle mahdollisuuden merkitä Synsam AB (publ):n osakkeita yleisöannissa ennen yhtiön listautumista Tukholman pörssiin.

Huomioi, että rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Yhtiön liiketoimintaan, kuten kaikkeen liiketoimintaan, liittyy riskejä. Siksi on erittäin tärkeää ottaa huomioon olennaiset riskit Yhtiön toimintaa arvioitaessa. Useat Yhtiön hallinnan ulkopuolella olevat tekijät vaikuttavat Yhtiön tulokseen ja taloudelliseen asemaan. Yhtiön esitteessä on lueteltu ne riskitekijät, joilla Yhtiö uskoo voivan olla suurin vaikutus Yhtiön tulevaan kehitykseen. Luetteloa mahdollisista riskitekijöistä ei tule pitää täydellisenä. Riskejä ei myöskään ole luokiteltu niiden merkittävyyden mukaan. Ennen kuin merkitset Yhtiön osakkeita, sinun tulee lukea Yhtiön esite, joka on saatavana Nordnetin Synsam-sivulla sekä Yhtiön verkkosivuilla.

YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit