Siirry pääsisältöön

Suuri listautumisantikatsaus | Traders’ Club 121

Kempower, Modulight, Spinnova, Orthex, Lemonsoft… Viime vuosi synnytti ennätyksellisen määrän uusia pörssiyhtiöitä, joista monesta tuli välittömästi myös laajasti omistettuja kansanosakkeita. Miltä mennyt vuosi näyttää listautumisantien osalta? Montako uutta yhtiötä Helsingin pörssiin saatiin ja kannattiko listautumisanteihin osallistua? Jukka ja Tuomas luovat katsauksen myös Atlantin toiselle puolelle, missä listautuneiden yhtiöiden määrä on niin ikään 2000-luvun ennätystasolla.

Miltä näyttää listautumismarkkinan jatko tänä vuonna makroindikaattorien valossa? Vieläkö rillumareimeininki jatkuu ja kurssit rikkovat ennätyksiä, vai laittaako alkuvuonna markkinoilla nähty alavireisyys stopin IPO-huumalle? Katso Traders’ Club 121, niin tiedät mikä markkinoita liikuttaa! 

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
19.01.2022 23:00

Sattumalta bongasin 2021 keväällä saman softan, mitä Jukka Lepikko käyttää (tradingview.com). On muuten penteleen hyvä työkalu hinta-laatusuhteeltaan. Saispa Nordnetilta samanlaisen työkalun kotimaisin voimin väsättynä, mutta ei taida suomalaisista softafirmoista riittää tällaiseen intoa. Olen kopioinut Jukan graafeista melko lailla samat käppyrät ja korvat höröllä seurannut, miten tämä suomalaisista eniten arvostamani ”analyytikko”, mr. Lepikko näiden pohjalta päättelee. On tuo kaveri vain ollut ihan jäätävä ennakoimaan tulevia markkinaliikkeitä näissä Trader’s clubin jaksoissa. Tää Trader’s club on kyllä ylivoimaisen hieno pläjäys, kun pohtii, mitä kaikkea jaskaa tarjotaan tänä päivänä suomalaisissa pörssiaiheiden parissa pyörivissä medioissa. Kiitos Nordnet, Jukka ja Tuomas!!! Ehkä tässä pikkuhiljaa alkaa itsekin… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
19.01.2022 16:09

ARK ETF, saisko siitä pienen selvityksen, mikä sen idea on.