Siirry pääsisältöön

Haastattelussa Sijoituskästin Kevin van Dessel ja Teemu Liila

Vuoden Sijoitusteko 2023 -voittaja Sijoituskästi on vahvassa nosteessa oleva talousaiheinen podcast ja sosiaalisen median kanava. Tuottaja Tuomas Tuominen sai Sijoituskästin vetäjät haastateltavakseen Nordnetin studiolle. Miten Kevin van Dessel ja Teemu Liila itse sijoittavat? Mitkä ovat miesten pahimmat sijoitusmokat? Entä millaisia oppeja he haluaisivat jakaa aloitteleville sijoittajille? Katso/kuuntele haastattelu Nordnet Suomen Spotifyssä tai YouTubessa!

Ota Sijoituskästi seurantaan YouTubessa ja Spotifyssä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki