Sijoita kuin guru -uutuuskirja julkaistu – saatavilla heti

Nordnetin toimistolla julkistettiin eilen Sijoita kuin guru -uutuuskirja, jonka kirjoitin yhdessä kirjailija ja pörssitoimittaja Karo Hämäläisen kanssa. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Esipuheessaan Wahlroos paljastaa oman sijoitusfilofiansa ja sen, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa. Kokonaisuutena Sijoita kuin guru paljastaa kahdeksan menestyssijoittajan reseptit sekä soveltaa niitä nykyhetken markkinatilanteeseen. Mitä esimerkiksi Warren Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä?

Kirjasta toistaiseksi annetut julkiset arviot ovat seuraavanlaisia:

“[Kirja] tulee varmuudella löytämään tiensä tuhansien sijoittajien kirjahyllyyn ja toivottavasti osa heistä myös oppii siitä jotain.”

– Mirko Hurmerinta, Arvopaperi

“Jos oman sijoitusstrategian kasaaminen on tähän asti tuntunut vaikealta, kirjasta saa kahdeksan valmista vaihtoehtoa, joista jokainen voi valita mieleisensä. Wahlroosin tekstiä olisi lukenut enemmänkin, ja esipuhetta voisi periaatteessa pitää kirjan ensimmäisenä kappaleena. Toisin kuin kannessa kerrotaan, ehkä kirjassa onkin yhdeksän sijoitusgurua.”

– Henri Saloranta, Turun Sanomat

“Oli hyvä idea peilata gurujen ajatuksia tähän päivään. Jos haluaa sijoittaa jonkun gurun oppien mukaan, mitä yhtiöitä nyt pitäisi ostaa? Lista ostettavista yhtiöistä on kaikilla hyvin erilainen – ja myös hyvin erilainen, kuin se lista, jonka mukaan analyytikot kehottavat ostot tekemään. Näihin listoihin kannattaa tutustua.”

– Jorma Kokko, OSKL:n varapuheenjohtaja, sanomalehti Keskisuomalainen

”Hämäläisen kynästä syntyvien kansantajuisten tekstien ja Oksaharjun näppäryyden on veikattu nostavan kirjan pörssiraamatun asemaan. Vähintään aapisena sitä voi pitää.”

– Antti Järvenpää, sanomalehti Ilkka

“Paniikki on sijoittajan paras kaveri, kun vain osaa olla oikealla laidalla. Hämäläisen ja Oksaharjun koostamista sijoitusviisauksista on apua ennen kuin paniikki iskee.”

– Jouko Marttila / Talouden Tulkki

”Hämäläisen ja Oksaharjun kirjasta saa selkeällä suomenkielellä kirjoitettuna helppolukuisen, hyvän kuvauksen kansainvälisten gurujen – tai sanoisinko sijoittamisessa tavalla tai toisella menestyneiden henkilöiden – sijoitusperiaatteista. Kirjassa on briljantti ja analyyttinen tohtori Björn Wahlroosin esipuhe.”

– Henri Elo / Kauppalehden blogi

“Oksaharju tarjoaa kirjan lopussa eri markkinatilanteisiin sopivan synteesin opeista. Keskeistä on tietää mitä tekee ja miksi.”

– Petri Kajander, yrittäjä

“Oli hyvä idea kasata samoihin kansiin tunnettujen ja menestyneiden sijoittajien filosofiat ja strategiat. Tällaista kirjaa kun ei ole suomeksi kukaan ennen tehnyt. Tämä tuo selkeää lisäarvoa lukijalle. Varsinkin aloittelijalle. Erityisen ansiokkaasti eri sijoitusstrategioita sovelletaan Helsingin pörssin yhtiöiden kohdalla. Kirjan lopussa asioita vedettiin hyvin yhteen, mikä toi kirjaan tiettyä järjestelmällisyyttä ja loogisuutta.”

– nm. Random Walker, sijoitusbloggaaja

“6 500 on jo mennyt ja myynti ylittää tätä vauhtia tässä kuussa kymmenentuhannen. Kaikki eivät siis juokse vain Pokémonien perässä vaan myös raha liikuttaa suomalaisia.”

– Sakari Nupponen, Helsingin Uutiset

Sijoita kuin guru -kirjan voi tilata nyt pikatoimituksella tämän blogimerkinnän lopussa olevasta linkistä. Nyt kirjan julkistamisen jälkeen kaikki tilaukset käsitellään heti, eli toimitus tapahtuu 2–3 arkipäivässä.

Kirjan hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Pyynnöstä kirjat signeerataan ja/tai omistuskirjoitetaan.

Kirja on kovakantinen ja noin 240-sivuinen. Se on painettu Suomessa Hansaprintissä. Kaikille kirjatilaajille luvataan kahden viikon täystyytyväisyystakuu kirjan toimituksen jälkeen. Lasku tulee kirjan mukana kahden viikon maksuajalla. Tilauslomakkeella on myös mahdollista pyytää laskun toimittamista eri osoitteeseen.

TILAA SIJOITA KUIN GURU TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY UUTUUSKIRJAN ESITTELYSIVUILLE NORDNETISSÄ

Suuremmissa tilauserissä ja ulkomaille toimitettaessa voi ottaa yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
11.08.2016 21:13

Tykkäsin kirjasta todella paljon. Sain tiivistettynä luettua monta kansainvälistä sijoituskirjaklassikkoa kerralla. Tässä on aineksia uudeksi suomalaiseksi sijoitusraamatuksi. Hallelujah Oksaharju ja Hämäläinen!