Siirry pääsisältöön

Shareville – Pohjoismaiden suurin sosiaalinen sijoitusverkosto

35 000 salkkua, 10 miljardia kruunua pääomaa

Sharevillen menestys on tähän asti ylittänyt kaikki odotuksemme. Se on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi sosiaaliseksi sijoitusverkostoksi vain kolmessa kuukaudessa lanseerauksesta. Sharevillessä on jaettu jo yli 35 000 salkkua yhteensä yli 10 miljardin Ruotsin kruunun, eli noin miljardin euron pääomalla. Jopa 25 % kaikista uusista asiakkaistamme liittyy heti Sharevilleen.

Monien sosiaalisten verkostojen tapaan Sharevillekin alkaa elää omaa elämäänsä. Jäsenet kommentoivat makrotaloutta, analysoivat yhtiöitä ja jakavat uutisia hyviksi toteamistaan uutislähteistä. Sharevillen keskusteluryhmissä puhutaan muun muassa indeksisijoittamisesta, osinkoyhtiöistä ja sijoittamisen aloittamisesta. Erilaiset taustat omaavat sijoittajat kohtaavat Sharevillessä. Mukaan mahtuu paljon mielenkiintoisia käyttäjiä, kuten esimerkiksi Nordnet Blogissa aiemmin haastateltu Trading and Fading -nimimerkillä esiintyvä aktiivinen sijoittaja sekä sijoituskirjailija Mika Hyttinen.

Miksi Sharevillestä on muodostunut kohtaamispaikka niin monenlaisille sijoittajille?

Yksi suosion syistä on mahdollisuus vaihtaa mielipiteitä ja keskustella, ei vain suomalaisten sijoittajien kesken vaan myös pohjoismaisten naapuriemme kanssa. Kilpailuhenkisyys on todennäköisesti toinen syy. Tärkein syy on kuitenkin Sharevillen tarjoama ainutlaatuinen tilaisuus seurata menestyneiden sijoittajien salkkuja. Sharevillessä näet helposti, ketkä ovat oikeasti onnistuneet sijoituksissaan.

Kuinka sinä käytät Sharevilleä? Ja kuinka voisimme kehittää sitä vielä paremmaksi? Kirjoita kommentti ja kerro mielipiteesi.

/Niklas Odenwall

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.01.2015 22:19

Pienempivaihtoisilla osakkeilla pystyy usein helposti selvittämään ihmisten salkun koon hyvinkin tarkasti. Jos esim. tulee ilmoitus: käyttäjä X osti osaketta Y hintaan 10,03 muutama minuutti sitten, voi kyseisen päivän kauppoja katsomalla etsiä tietyn ajankohdan kaupat jossa on ollut ostaja nordnetista ja hinta 10,03. Näin ollen tuon kaupan summan saa selville ja siten voi laskea koko salkun koon kun tietää yhden osakkeen prosenttiosuuden.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.01.2015 13:16

Kyllä, tämä on mahdollista, jos käy kauppaa epälikvideillä osakkeilla. Nimimerkki suojaa Sharevillen käyttäjiä. /Sara

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.01.2015 23:59

Juu, eipä tuo itseäni niin haittaa, mutta lähinnä huomiona jos joku ei tuota ole ajatellut kun mm. mainoksessanne lukee:

“Mitä salkun jakaminen Sharevillessä tarkoittaa?

Liittymällä Sharevilleen yhdistät yhden tai useamman Nordnet-salkkusi Shareville-profiiliisi. Tekemällä tämän pääset seuraamaan kaikkia Sharevillessä jaettuja salkkuja.

Saat ilmoituksia, kun seuraamasi jäsenet ostavat tai myyvät arvopapereita. Kaupat teet Nordnet-salkkusi kautta, oikeilla rahoillasi. Voit esiintyä Sharevillessä nimimerkillä. Muut Sharevillen jäsenet näkevät tekemäsi kaupat, salkkusi kehityksen sekä omistamasi arvopaperit ja salkkusi jakauman prosenteissa suhteessa salkkusi kokonaisarvoon. Muut eivät näe millä summilla käyt kauppaa tai kuinka paljon rahaa salkussasi on.”