Siirry pääsisältöön

SEB:n rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Nordnet Suomen yli 70 rahastoyhtiön rahastovalikoima laajenee, kun SEB:n rahastot tulevat Nordnetin yli 520 000 suomalaisen asiakkaan saataville.

SEB on Nordnetin pitkäaikainen kumppani, mutta SEB:n rahastoja on ollut aikaisemmin tarjolla Nordnetin asiakkaille vain muissa Pohjoismaissa. Jatkossa myös Nordnetin suomalaiset asiakkaat voivat sijoittaa SEB Investment Management AB:n hallinnoimiin rahastoihin. Rahastoihin sisältyvät:

  1. SEB Asset Selection Fund
  2. SEB US Focus Core Fund
  3. SEB Finland Optimized Exposure Fund
  4. SEB Finland Small Cap Fund
  5. SEB Euro Bond Fund
  6. SEB Euro Short Rate Fund
  7. SEB Global Equal Opportunity Fund
  8. SEB Green Bond Fund
  9. SEB Concept Biotechnology C
  10. SEB Listed Private Equity Fund C

SEB:n rahastot kattavat merkittävimmät omaisuusluokat ja markkina-alueet. Rahastovalikoimasta löytyy sekä kokonaisvaltaisia sijoitusratkaisuja että mielenkiintoisia sijoitussalkun lisätehosteita.

Täydennämme rahastovalikoimaamme tänä vuonna ja on iloa kertoa, että SEB on yksi uusista kumppaneistamme. SEB:n rahastot ovat menestyneet hyvin vertailuissa. Esimerkiksi Ville Simon hoitama SEB Finland Small Cap -rahasto on voittanut kahdesti peräkkäin parhaan Suomi-rahaston palkinnon Morningstar Awardseissa (2020 ja 2021).

Nordnetin yli 520 000 suomalaisesta asiakkaasta 53 %:lla on rahastoja. Joka kolmas asiakas kuukausisäästää. Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. SEBin rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 1.3.2023 alkaen.

Tietoa SEB:stä:

SEB Investment Management on yksi Pohjoismaiden suurimmista varainhoitajista. Yhtiö hallinnoi lähes 684 miljardin Ruotsin kruunun (31.12.2022) sijoitusvarallisuutta yksityishenkilöille ja institutionaalisille sijoittajille yli 150 rahaston kautta. SEB:n tarjoama varainhoito ulottuu kokonaisvaltaisista sijoitusratkaisusta niche-rahastoihin kattaen merkittävimmät omaisuusluokat, kuten osakkeet, korot, raaka-aineet, Hedge- ja Private Equity -rahastot. SEB Investment Managementin tavoitteena on, että hallinnoitavat varat ovat hiilineutraaleja vuoteen 2040 mennessä. Skandinaviska Enskilda Banken (SEB A) on listattu Tukholman pörssiin.

Odotamme innolla pitkäaikaisen yhteistyömme syventämistä Nordnetin kanssa. Olemme erityisen iloisia siitä, että yhä useampi suomalainen saa pääsyn rahastovalikoimaamme ja paikalliseen sijoitusosaamiseemme.

SEB:n Head of Distribution Miska Pyykkö

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan perehtymään rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen sijoittamista rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit