Siirry pääsisältöön

#rahapodi jakso 74 – Penninvenytysvinkit

 

Penninvenytysvinkit

“Eiköhän meiltä kaikilta löydy 15 euroa kuussa”, kommentoi Martin Ylellä ja aiheutti kiivaan keskustelun lapsilisien sijoittamisesta. #rahapodi listaa nyt keinoja nipistää arjen menoista ja laittaa säästöt poikimaan kustannustehokkaasti. Kuuntele Miikan ja Martinin kuumat säästövinkit ja vastaukset kuulijakysymyksiin.

Jakson aiheita:

  • Brittien ennenaikaiset vaalit
  • Martin ja Miikka jakavat omat penninvenytysvinkkinsä – Miten saada kasaan vähintään 15 euroa kuukaudessa sijoittamiseen
  • Mitä jos Suomi myytäisiin Kiinalle?
  • ETF:ien käyttämät indeksit – miten ne muodostuvat?
  • Rahastojen hinnoittelu – voiko hallinnointikuluista tinkiä?
  • Mikä on #rahapodin sponssiohjelma?

Lue myös Martinin blogit Jokaisesta suomalaisesta tulisi miljonääri, jos lapsilisät sijoitettaisiin osakkeisiin ja Maailman parhaat ETF-rahastot?

Jakso julkaistu 20.4.2017

Kuuntele jakso tästä:

 

Jos tämä jakso kiinnosti, kuuntele myös Jakso 72 – 35-vuotiaana eläkkeelle?

 

ja Jakso 44 – Korkeammat kulut = parempi tuotto?:

 

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Aiemmat #rahapodi-jaksot löydät täältä

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
24.04.2017 21:47

En nyt allekirjoita noita säästökohteita. Asun omistamassa omakoti talossa, käyn omalla mökillä ja ajan omaa autoa. Lainaa ei ole, enkä ole kiinnostunut sitä ottamaankaan. Tämä sijoutustoiminta on lähinnä mielenvirkistystä, harrastustoimintaa. Ainoa mistä todella voisin säästää on harrastustoiminta, mutta en halua. Kyllä jokaisella jokin pahe pitää olla. Ja harrastan muutakin kuin polttopuiden tekemistä omasta metsästä, jotta lämmittäminen olisi halvempaa.

Nimetön
Nimetön
25.04.2017 23:56

Suomalaiset keskimäärin häviää satoja euroja vuodessa rahapeleihin (lotto, kolikkopelit jne). Voiko turhempaa rahankäyttöä olla. Media rahapod mukaan lukien sortuu näihin lottovoittaja hehkutuksiin ja kansa senkun innostuu.

Nimetön
Nimetön
06.05.2017 08:35

Voisko noin niinkun, tota, niinku, totatota yrittää jättää pois? On todella häiritsevää kuunnella.