Siirry pääsisältöön

#rahapodi jakso 69 – Poliittisesta ilmastosta hävittäjähankintoihin

 

Poliittisesta ilmastosta hävittäjähankintoihin

Suomen ilmapuolustukseen sijoitetaan suuria summia ja kisa hävittäjäkaupoista käy kuumana. Mikä ehdokkaista olisi Suomen ilmaherruuden kannalta järkevin vaihtoehto? Lisäksi #rahapodissa keskitytään Euroopan tuleviin vaaleihin ja populismin nousuun sekä Small Cap -indekseihin ja robotisaation vaikutukseen osakemarkkinoilla.

Jakso julkaistu 16.3.2017

Kuuntele jakso tästä:

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Aiemmat #rahapodi-jaksot löydät täältä

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
17.03.2017 13:24

Nyt täytyy antaa pyyhkeitä jakson aiheesta. Rahapodilla ei ole mitään erityisasiantuntemusta sotilas tai lentokoneteknologiaan tai tulevan hävittäjähankinnan perusteisiin minkä varaan aiheen järkevä argumentointi olisi voinut perustua. Tämä myös tuli selväksi. Kun jaksossa ei ollut vieraana ketään aiheen asiantuntijaa oli sen käsittely näillä eväillä ajan tuhlausta. Sanahelinää on maailma jo väärällään, ilman Rahapodin osalllistumista. Parempi kun keskitytte omaan erityisosaamiseenne ja jätätte tyhjän puhumisen muille. Niitä muita on jo 13 tusinassa.

Muuten kiitos yhdestä ajan parhaista podeista. Jatkakaa hyvällä linjallanne! 🙂