Siirry pääsisältöön

#rahapodi jakso 50 – NordnetLeaks

 
 
#rahapodi julkaisee tänään virallisen NordnetLeaks-osion, johon kerätään piensijoittajien kokemuksia rahoitusalan pimeistä puolista.

Jaksossa keskustellaan mm. sadan prosentin perintöverosta, korkotasoista, Deutsche Bankista ja tietysti Yhdysvaltain presidentinvaaleista.

Lue lisää NordnetLeaksistä osoitteessa nordnet.fi/leaks.
 
Kuuntele jakso tästä:
 

 
 
Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
 
Aiemmat #rahapodi-jaksot löydät täältä
 
 
Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

 
paras-podcast-jaksofi-banner-950x300

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.10.2016 00:46

Mun mielestä voisitte laittaa itsenne peliin ja lyödä vetoa jonkun OmxHex osakkeen puolesta. Jos kurssi nousee, niin saatte jatkaa sisätiloissa, mutta jos osakkaaen kurssi on laskenut per kk, niin otatte kahvit naapurin terassilla t-paita ja alkkarit päällä.