Siirry pääsisältöön

Rahapodi Jakso 2 – Indeksisijoittamisesta ja päästöhuijauksesta

Kaksi -jaksoa julkaistu ja olemme podcast-sovelluksen top-listan ykkönen! Kuuntele .

Aiheena indeksisijoittaminen ja Volkkarin päästöhuijaus. Mitä mieltä olet rahapodista yleensä ja sen aiheista? Toimiiko yhteydet? Anna palautetta jotta sisältö kehittyisi toivomaasi suuntaan.

Nordnetin rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät minun ölisäksi yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen. Sinä päätät podin sisällön, joten ehdota aiheita twitterissä hastagilla #rahapodi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rahapodi@nordnet.fi.

Yksi jakso kestää noin 20 minuuttia ja se julkaistaan yleensä torstaisin. Jaksoja voit kuunnella osoitteessa nordnet.fi/rahapodi tai iTunesinexternal link, opens in new window tai SoundCloudinexternal link, opens in new window kautta. Löydät sieltä myös aiemmat jaksot.

Lue aiheesta lisää täältä.

Mitä mieltä sinä olet? Mistä sinä haluaisit näkökantoja? Kirjoita kommentti tai ota yhteyttä. Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta martin.paasi@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @MartinNordnet ja puhelimitse numerosta 050 5918292.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit