Siirry pääsisältöön

Miten Wolt syntyi, Miki Kuusi? | #rahapodi 365

#rahapodi-studiovieraana yrittäjä, Slushin entinen tj. ja Woltin perustaja Miki Kuusi. Miten Slush ja Wolt saivat alkunsa? Mistä tiimi ja rahat? Mihin menestys perustui? Millainen taival on ollut? Epäilyttikö joskus? Entä mitä Kuusi ajattelee Suomen yrittäjäilmapiiristä verrattuna elämään Piilaaksossa? Miikka Luukkonen ja Martin Paasi haastattelevat. Kuuntele jakso!

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta. Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta. Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Antti Leinonen
Antti Leinonen
08.03.2024 17:00

On avartavaa kuunneltavaa miten suomi saadaan nousuun. Positiiviset esimerkit ovat meille tulevaisuuden uskoa antavaa. Tuo herättää pohdintaa että 25000 uutta WOLT kuskia jonottaa pääsyä töihin? Pohdintani on se että mitä muuta voitaisiin tehdä samaan tyyliin kuin WOLT/ vastaavilla palveluilla? Paljon on mahdollisuuksia/ tekemättä? Itsellä on jotain ajatuksa ja viritelmiä, voi olla että yritän päästä hienoon rahapodi ohjelmaan (jos kaikki menee kuin suunnittelen). Yksi aihe piiri mitä nyt tarvitaan: yrittäjäksi nuorena ja yli 50 – vuotiaaana. Mitkä estää yrittäjyyttä? No maksut on suuret joka suuntaan aloitavalla yrittäjällä- tähän voisi kehittää helpotusta niin että yrittäjiä saataisiin 24%:a lisää? Tuo lukema nyt tuli… Lue lisää >>

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki