Siirry pääsisältöön

Tuleeko pienyhtiörahastosta isona suuryhtiörahasto? | #rahapodi 363

Onko pienyhtiörahastouutuus Nordnet Småbolag Sverige Index ehkä jonain päivänä Storbolag Index? Onko auto sittenkään huono sijoitus? Kannattaako asuntoa sittenkään ostaa ison kaupungin ytimestä? Entä millaisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta on ihan oikeasti hyötyä IRL, In Real Life? Miikka ja Martin vastailevat jälleen Fees & Money -hengessä kuulijoiden kysymyksiin. Kuuntele #rahapodi 363!

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta. Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta. Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Anomuumi palkansaaja
Anomuumi palkansaaja
29.02.2024 20:40

Hei, Miikka ja Martin. Olen kuunnellut Rahapodia orjallisesti kutakuinkin niin kauan kuin se on ollut olemassa ja me kuulijat olemme saavuttaneet konsensuksen, että teidän pitää jatkaa Rahapodia koko lopun elämäänne. Ja kun toinen lopulta kyykkää, toinen jatkaa monologina, koska te pojat olette korvaamattomia. Koulutuksesta haluaisin sen verran sanoa, että vaikka koulutus on tärkeä, painottaisin hyvin paljon enemmän sitä, mitä sillä koulutuksella saa ja millaisessa tasapainossa on töiden vakaus, palkan suuruus ja uran aiheuttama kuormitus. Korkeakoulututkinto on toki hieno asia ja lukeminen on hyväksi ajukopalle, mutta vastapainoksi se työ voi olla jatkuvasti katkolla (määräaikaisuudet sun muut), riippuvainen apurahoista tai määrärahoista tai… Lue lisää >>

Jari
Jari
26.02.2024 07:55

Hei ja kiitos hyvästä podista. Aiemmissa jaksoissa on noussut esiin Norjan öljyrahasto sekä myös EU:n omavaraisuus toiveet akkutuotannoaaa ja siitä mitä tämä voisi tarkoittaa Suomessa. Olisi mielenkiintoista kuullu, kuinka Norjan öljyrahasto on laitettu pystyyn ja sen voittokulkua ja niitä syitä miksi se on niin iso kuin se on. Tätä voisi peilata Suomen tämän hetken tilanteeseen, mitä toimenpiteitä pitää tehdä, jotta pääsisimme samankaltaiseen tilanteeseen.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki