#rahapodi 34 – Vieraana Elina Lepomäki (kok.)

Kokoomuksen kansanedustaja ja puheenjohtajaehdokas Elina Lepomäki vierailee #rahapodissa. Mitä muutoksia Elina tekisi valtionvarainministerinä, miten hän suhtautuu Solidiumiin ja miten hän itse säästää? Kuuntele jakso ja opi uutta Elinasta.

Viikon aiheet

Muun muassa näihin aiheisiin paneudutaan tässä jaksossa:

  • Miltä Elinan 100 ensimmäistä päivää valtionvarainministerinä näyttäisi?
  • Liberan ehdottama perustili – miten tili käytännössä toimii?
  • Elinan suhtautuminen Solidiumiin ja valtion omistajaohjaukseen
  • Eläkejärjestelmämme – mitä muutoksia voisi tehdä?
  • Tasa-arvoinen verolainsäädäntö
  • Elinan oma sijoitustyyli
  • Pienten osinkojen verovapaus ja kansankapitalismi

Kuuntele rahapodia

Jaksoja voit kuunnella osoitteessa www.nordnet.fi/rahapodi, iTunesin tai SoundCloudin kautta.

 

 

Mistä aiheesta haluat kuulla seuraavassa jaksossa?

Kirjoita kommentti tai ota yhteyttä. Aiheita voi ehdottaa Twitterissä hastagilla #rahapodi tai sähköpostitse osoitteeseen rahapodi@nordnet.fi.

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta martin.paasi@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @MartinNordnet ja puhelimitse numerosta 050 5918292.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.05.2016 14:35

Mielenkiintoista että otatte Li Anderssonin rahapodiin, joka on käsittääkseni pyrkinyt olemaan faktapohjainen lähetys ilman oman edun tavoittelua läpinäkyvällä höpöretoriikalla. Täysverinen poliitikko, jolla on vähänlaisesti mitään kokemusta työnteosta ja vähäisesti kirjapätevyyttä, sopii huonosti tähän. Eihän nykyvasemmistolla ole mitään pyrkimystäkään mihinkään muuhun kuin populistisiin “rahaa kaikille ja kaikkeen!”-huudahduksiin, jos kysytään rahoituksesta ei ole kiinnostustakaan jatkovastauksiin. Parhain mitä olen Liiltä kuullut on, että harmaa talous lopetetaan ja “kerrannaisvaikutukset”. Hienoa, kukaan muu ei olekaan vielä keksinyt että rikollisuus voitaisiin lopettaa ja toivoa hyviä vaikutuksia omille tekemisille. Perustili oli ihan kiinnostava ajatus. Se ei kuitenkaan tule poistamaan sitä faktaa, että tähän maahan on luotu valtiovallan… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
20.05.2016 15:13

Lisäyksenä vielä, että kuka ihme haluaisi säästää johonkin valtion mielialavaihteluiden varassa olevalle tilille. Kymmeniksi vuosiksi. Se lienee nähty viimeisten parinkymmenen vuoden aikana, että valtion jatkuvuuteen ja verotuksen pysyvyyteen ei voi luottaa.

Nimetön
Nimetön
20.05.2016 17:14

Mielenkiintoista!
Lepomäki on siirtynyt Rinteen linjoille; Listaamattomien yhtiöiden osinkojen verotus samalle viivalle muiden yhtiöiden kanssa, haastattelun kohta 26,5 min….Vasemmalta ohiko vai kannattaisiko asiaa tarkentaa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
23.05.2016 16:52

Eiköhän se nyt olisi vain reilua, että listaamattomien osinkoja verotetaan ihan samalla tavalla kuin listattujen. Ei ole valtion asia suosia yhtä omistamisen muotoa toisten kustannuksella.

Jokseenkin huvittavaa miten Elinaa huudellaan milloin vasuriksi, milloin äärioikeistolaiseksi. No Elina ei varmasti ole kumpaakaan, mutta se on varmaa, että kaikki uskottavuus näiden huuteluiden myötä näiltä huutelijoilta saman tien katoaa.

Tsemppiä Elina. Olet raikas tuulahdus ummehtuneessa tuvassa nimeltä Suomi.