Siirry pääsisältöön

#rahapodi 158 | Voi pyhä oikosulku!

Watti f*ck?! Heittikö sinunkin sähkölaskusi voltin? Paloiko käämit? Mistä johtuu jännite #rahapodi-studiossa tällä kertaa?

Kuuntele elektrinen #rahapodi-jakso ja tiedät kaiken tarvittavan siitä, mitä suhmurointia, huonoja päätöksiä ja härskiä veroilla lypsämistä kovassa nousukiidossa oleviin sähkölaskuihin liittyy.

Lähteitä:

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
23.04.2019 16:11

Nämä verkkoyhtiöt pitää saada kilpailemaan keskenään ja ehdotukseni onkin että valtio rakentaan kilpailevan verkon edellisen vuoden kalleimman verkkoyhtiön alueelle jos tämä verkkoyhtiö ei alenna siirtohintojaan 50 prosentilla kymmen vuoden ajaksi. Verkkoyhtiöt eivät taatusti halua kilpailevaa verkkoa ja toiseksi ne eivät halua alentaa hintojaan noin paljoa joten siirtohinnat taatusti alenevat. Luutavasti tämä ei tule koskaan maksamaan sentiäkään valtiolle. jonkun vain pitäisi muotoila tästä kansalais aloite ja rahapodi voisi hieman markkinoisi aloitetta.