#rahapodi 157 | Vieraana Mikael Jungner ja Liike Nyt

#rahapodin piinapenkissä Liike Nytin perustaja ja kummisetä Mikael Jungner. Jaksossa Jungner paljastaa, miten Liike Nyt aikoo panna Suomen poliittisen järjestelmän uusiksi.

Montako edustajaa Hjallis Harkimo kumppaneineen raahaa mukanaan Arkadianmäelle? Miten Liike Nytin kynnyskysymykset hallitustyölle asetetaan? Entä miten Suomella on varaa toteuttaa massiiviset infrainvestoinnit, kuten tunneli Tallinnaan, Pisararata, tunnin junat Turku–Helsinki–Tampere-väleille, jne.? Kuuntele Jungnerin näkemykset #rahapodissa.

Viimeistään tämän jakson kuuntelemalla tiedät, mille kohtaa perinteistä puoluekarttaa Liike Nyt asettuu ja kannattavatko he suunnitelmataloutta vai markkinamallia. Jakson lopussa selvinnee myös Ylen tuleva huippuformaatti ja sen juontajat.

Jakso äänitetty 8.4. ja julkaistu 11.4.2019.

Katso myös muut #rahapodin poliitikkohaastattelut tästä (mm. Petteri Orpo, Jussi Halla-aho, Elina Lepomäki, Pekka Haavisto, Antti Rinne ja Li Andersson).

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit