#rahapodi 156 | Vieraana RKP:n Anders Adlercreutz

Onko KRP tehnyt viimeinkin ratsian #rahapodi-studioon? Ehei, kyseessä on RKP:n kansanedustaja Anders Adlercreutz. Jaksossa paljastuvat mm. RKP:n päätavoitteet tulevalle eduskuntakaudelle, puolueen dream team hallitusvastuuseen, maailman suurin saastuttaja sekä eduskunnan salatuin äänitorvi. Entä aikooko RKP nostaa nuuskan laillistamisen kynnyskysymykseksi hallitukseen menemiselle? Kaikki tämä selviää #rahapodi-jaksossa 156!

Jakso äänitetty 8.4.2019 ja julkaistu 9.4.2019.

Katso myös muut #rahapodin poliitikkohaastattelut tästä (mm. Petteri Orpo, Jussi Halla-aho, Elina Lepomäki, Pekka Haavisto, Antti Rinne ja Li Andersson).

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit