Siirry pääsisältöön

#rahapodi 155 | Vieraana valtiovarainministeri Petteri Orpo

#rahapodi-studiossa Kokoomuksen ministeri Petteri Orpo. Jaksossa Orpo paukuttaa viisi tiukkaa teesiä ensi hallituskaudelle ja antaa talouden isosta kuvasta näkemyksensä.

Tuleva osakesäästötili rokkaa, mutta onko Suomi valmis kansankapitalismiin ja saavatko kansalaiset siitä apua tulevan eläkepommin purkamiseen? Entä onko Orpo valmis Veikkauksen alasajoon? Mistä Suomeen haalitaan tulevaisuuden osaajia ja miten ihmeessä viikingit liittyvät tähän haasteeseen? Mitä Orpo tuumaa vappusatasista ja keitä mahtuu Orpon tilataksiin? Kaikki tämä selviää #rahapodissa!

11:24 Orpon teesit Suomen talouden kasvua varten
31:20 Kansankapitalismi ja osakesäästötili

Jakso nauhoitettu ja julkaistu 4.4.2019.

Katso myös muut #rahapodin poliitikkohaastattelut tästä (mm. Jussi Halla-aho, Elina Lepomäki, Pekka Haavisto, Antti Rinne ja Li Andersson).

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit