Siirry pääsisältöön

#rahapodi 153 | Eläkepommi on purettava, NYT!

Eläkepommi on räjähtämässä silmille 💥 Eläketurvakeskus julkaisi hiljattain tiedotteen, jossa kerrotaan karu totuus: nykyinen eläkejärjestelmä ei tule kestämään nykyisellään. Mikä neuvoksi?

#rahapodissa liputetaan myös kahden kovan kansalaisaloitteen puolesta. Kanna sinäkin kortesi kekoon ja käy allekirjoittamassa nämä:

Linkit jaksossa viitattuihin lähteisiin:

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
27.03.2019 12:43

Voisittekohan asiantuntijoina tehdä eläkepommista eduskunnalle vetoomuksen?

Ystävällisin terveisin,
25 -vuotias opintoputken päästä valmistuva

Nimetön
Nimetön
27.03.2019 06:56

Voiko tätä kautta jättää lukijakysymyksiä? Ainakin Norjalla ja Saudi-Arabialla on isot valtiolliset rahastot. Löytyykö maita, jotka olisivat saaneet rakennettua vastaavia ilman öljyä? Singapore luultavasti, mutta sekään ei kaupunkivaltiona oikein rinnastu Suomeen.

Nimetön
Nimetön
24.03.2019 22:40

Miksei tästä aiheesta puhuta vaalikarjalle? Eläkekatto ja äkkiä!

Nimetön
Nimetön
21.03.2019 23:02

Miksei Nordnet tee tätä lapselle säästöä entistä kätevämmäksi lanseeraamalla tuotteen, jossa lapselle sijoitetaan fiksusti 5000 e?