Siirry pääsisältöön

#rahapodi 151 | Verobattlen osa 2 – vieraana Timo Harakka

SDP:n kannatus huitoo päivän gallupin mukaan uusissa ennätyksissä. Mutta, aikooko SDP valtaan päästyään verottaa varakkaita, yrittäjiä ja hyvätuloisia lisää ja kaataa osakesäästötilin?

Entä miten Harakka itse sijoittelee, mitä hän ajattelee Veikkauksesta ja miten SDP, Timo Harakan opein, hoitaa Suomen kestävyysvajeen kuntoon… ja mitä tehdä maahanmuutolle ja kansankapitalismille?

Eikä siinä vielä kaikki, ilmastonmuutoksesta ja kiristyvistä päästömääräyksistä hikoileville yksityisautoilijoille Harakalla on veikeä vinkki jakson lopussa. Kuuntele, kaikki paljastuu tässä jaksossa!

Jakso nauhoitettu ja julkaistu 7.3.2019.

Kuuntele myös muut poliitikkohaastattelut tästä (mm. Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Antti Rinne…)

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki