Siirry pääsisältöön

#rahapodi 149 | Miten Halla-aho elvyttäisi Suomen?

#rahapodi-vieraana Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Kuuntele, miten Halla-aho johtaa joukkonsa vaalivoittoon ja hallitsee Suomi-neidon kirstua tulevana valtiovarainministerinä.

  • Mitä valtiontaloudesta pitäisi leikata rajusti ja mihin aiotaan panostaa?
  • Maksaako maahanmuutto Suomelle, vai saako Suomi sittenkin sijoituksensa takaisin korkoineen?
  • Miten Suomen kestävyysvaje tilkitään ja pitääkö alhaisesta syntyvyydestä huolestua?
  • Mikä on Perussuomalaisten suhde kansankapitalismiin ja saako osakesäästötili Halla-ahon varauksettoman tuen?
  • Entä sijoittaako Halla-aho itse tikittävän eläkepommin varalle?

00:43 Eduskuntavaalit 2019. Perussuomalaiset kirivät Vihreiden ja Keskustan ohi?
14:18 Maahanmuutto: uhka vai mahdollisuus?
47:55 Veikkauksen rooli
56:28 Osakesäästötili
57:05 Kuulijakysymyksiä

Jakso nauhoitettu 21.2.2019 ja julkaistu 22.2.2019.

Kuuntele myös muut poliitikkohaastattelut tästä (mm. Pekka Haavisto, Elina Lepomäki, Antti Rinne…)

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
12 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
06.04.2019 07:10

Hei. Aivan loistava vaalihaastattelu. 10+. Kumpa YLE myös osaisi haastatella Halla-ahoa siten, kuten se tässä Nordnetin podcastissa tehtiin, eli ei keskeytettäisi haastateltavaa ja ei puhuttaisi koko ajan päälle. YLE saisi paljon oppia tästä podcastista, miten ehdokasta pitää haastatella. Kiitos hyvästä podcastista ja vaaliuurnilla nähdään.

Nimetön
Nimetön
05.04.2019 21:11

Mestari !

Nimetön
Nimetön
02.03.2019 08:32

En pidä persuissa pyöriskelevistä umpirasisteista, joilla ihminen arvoitetaan puhtaasti jo ulkonäön perusteella (vaikka onkin marginaalinen joukko). Kuitenkin Halla-ahon puheet ovat melkein kuin suoraan kopio omistani. Ainoa puolueen puheenjohtaja, jonka esittämät ratkaisut tai ainakin tavoitteet ovat lähes kaikilta osin käsitykseni mukaan sellaisia, joilla tätä Suomi Oy:tä lähdetään nostamaan siitä suosta, mihin se on päässyt uppoamaan 90-luvun alusta lähtien. Liikaa kuitenkin puolue on profiloitunut maahanmuuttoasioihin, voisivat korostaa enemmän myös noita muita asioita, joilla Suomen talous saadaan paremmalle kurssille ja sitä kautta meillä on rahaa käytettäväksi yhteiskunnan hyvinvointiin.

Nimetön
Nimetön
26.02.2019 13:39

Olen Persialainen ateisti.
Kyllä Halla-aho elvyttäisi Suomen kun saisi mahdollisuus!!!
Suomi on nähnyt ja kokeilut kaikki muiden puolueiden törkeästi käyttäytymisen.
Perussuomalaisten avulla saamme Suomen takaisin ja varmistamme lapset ja naiset ovat taas turvassa ja vanhukset eivät häpeällisesti jätetään!

Yst
Persialainen ateisti
Danny🇫🇮😎👍

Nimetön
Nimetön
25.02.2019 18:12

Saa vaikutelman että hän on susi lampaan vaatteissa. Puolueen varsinaiset tavoitteet ja tarkoitusperät ovat aivan ilmeisesti muita kuin mitä esitetään. Mielenkiintoinen yksityiskohta keskustelussa oli miten Ruotsin varsin mittava maahanmuutto esitettiin ongelmana kun se itse asiassa on osoitus siitä että se H-A kieltä käyttäen on tuonut suoraa (kansan-) taloudellista hyötyä Ruotsille (surempi talouskasvu, vellaantumisaste pienempi, vahva innovatiivisuus ja kiinnostavuus ulkomaisille lisäinestoinneille jne. En kannata äänestää näitä.

Nimetön
Nimetön
25.02.2019 15:44

Muuten hyvä,mutta 90 luvun lama johtui myös kotoisesta Holkerin ja Koiviston ajamasta korkean markan politiikasta.
Esko Aho kritisoi sitä eduskunnassa pitämässään puheessa.

Nimetön
Nimetön
25.02.2019 15:32

Halla-Aho vastustaa suomalaisen etnisyyden säilyttämistä. Eli vastustaa etnonationalismia ja suomalaisuuden määrittelemistä etnisin ja rodullisin perustein. Hänestä siis kuka tahansa voi tulla suomalaiseksi; ”Sen sijaan, että kotouttamispolitiikassa korostetaan ja juhlistetaan eri väestöryhmiä erottavia tekijöitä, on ihanteeksi otettava jaettu suomalaiskansallinen identiteetti. Tämän periaatteen nojalla jokaisella Suomessa asuvalla ihmisellä on mahdollisuus tulla riittävän suomalaiseksi, kunhan omaksuu suomalaisen kulttuurin ja pelisäännöt” Eikä PS:llä ole ohjelmassaan rahauudistusta jossa valtion keskuspankki laittaisi liikkeelle rahan. Kuten oli 13. kolonnalla joiden pohjalta Yhdysvallat aikoinaan perustettiin kunnes pankkijärjestelmän kaappasi yksityinen taho. Ja kuten on ollut erinäisiä ajanjaksoja muissakin paikoissa. Merkittävin esimerkki on -30 luvun Saksa jonka irtaantuminen tästä nykyisestä… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
25.02.2019 13:25

Olipas hyvä jakso tuo Halla-Ahon haastattelu. Valtava määrä hyvää asiaa, myös talousasiaa ja niihin liittyviä perusteluja ja kysymyksiä.

Nimetön
Nimetön
24.02.2019 16:17

Halla-ahon puheet ovat poliitikon puheiksi hämmentäviä. Vaalit nurkan takana ja mies veisaa samaa virttä mitä aina. Käsittämätöntä.
Lähes poikkeuksetta urapoliitikkojen puheet muuttuvat sen mukaan ovatko vaalit menneet vai tulossa. Se tämän politiikan nykyisen rappiotilan on aiheuttanutkin. Rehellisyys ei ole enää sitä mitä edes kuvittelee kuulevansa vaan poikkeus. Siksi Halla-aho on poliitikoksi positiivinen poikkeus. Hän ei puhu sitä mitä halutaan kuulla vaan sitä samaa mitä aina. Pisteet Jussille. Ja äänet!

Nimetön
Nimetön
23.02.2019 17:56

Jussi puhuu kyllä rauhallisesti ja viisaasti, eikä paukuttele saati sutkauttelw.

Nimetön
Nimetön
22.02.2019 18:31

Muutaman muunkin haastattelun perusteella on hyvinkin fiksu kaveri kyseessä

Nimetön
Nimetön
22.02.2019 16:59

Kuulostaa kyllä nuo Halla-ahon jutut hyvin loogisilta ja simppeleiltä.
En näe, miksi en voisi äänestää perussuomalaisia näillä teeseillä.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki