Siirry pääsisältöön

Q&A ja Ray Dalio -special | Traders’ Club 88

Traders’ Clubin 88. jaksossa sukelletaan yleisökysymysten syvään päätyyn. Kannattaako treidausta tehdä omissa nimissä vai yrityksen lukuun? Mitä pitää huomioida, jos treidaus kiinnostaa, mutta ikää ei ole vielä tarpeeksi oman arvo-osuustilin hallinnoimiseen? Entä jos treidausura on vasta alussa ja ikää jo 70+? Mitä ammattitreidaaja Lepikkö tuumii hedgerahastomiljardööri Ray Dalion ajatuksista? Entä miten Dalio näkee nykyisen markkinatilanteen – onko markkinalla vasta pientä vaahtoa vai kupliiko jo kunnolla? Jakson lopussa myös katsaus velkasyklin tilaan ja yritysten investointihalukkuuteen.

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.04.2021 16:25

Kiva, kun otitte koppia vaikka lyhyeksi jäikin! Voi olla Rayn ajatukset sen verran diippejä, että ei kovin laajaan yleisöön uppoa. Jatkan silti vähän pohdontaani teemasta kommenttitilaa koristamaan. Velan kasvu on periaatteessa kestävällä pohjalla niin pitkään kun se on vähäisempää kuin tulojen kasvu. Tulojen kasvua tyypillisesti mitataan bruttokansantuotteella. Hiipipähän mieleeni tuon velka/sektori -käppyrän pohjalta, että kuinkahan iso epätasapaino velallisten ja omistajien/tulonsaajien välillä kokonaisuuden alle kätkeytyy. Kärjistäen: jos liittovaltio (eli verorasitteen valtaosan kantava keskiluokka) velkaantuu kovaa vauhtia ja kasvava osa talouden tuotoista (työ- ja pääoma) keskittyy yhä harvemmille, jotka ovat vieläpä hyvissä asemissa minimoidakseen veronsa, niin vaikka velka suhteessa bruttokansantuotteeseen pysyisi vakiona,… Lue lisää >>

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki