Siirry pääsisältöön

Puhetta kullasta, vieraana Sam Laakso | Traders’ Club 54. jakso

Kulta on tuottanut viimeisen 20 vuoden aikana 8,6 % p.a. vs S&P 500 6,1 % p.a. Millainen sijoituskohde kulta on ja kuinka korkealle sillä on mahdollisuus nousta?

Muita jakson aiheita:

  • Miten fundamenttianalyysiä ja teknistä analyysiä voi yhdistää omaan sijoitusstrategiaan?
  • Mitä tarkoittaa syklianalyysi?
  • Mietteitä nykyisestä keskuspankkipolitiikasta ja sen tulevaisuuden vaikutuksista

SKAL Capitalin sivusto, josta löytyy mm. Samin tutkielma kullan hinnan kehityksestä 2019–2039: https://www.skalcapital.com/

Mikä ihmeen Traders’ Club? Lue lisää tästä!

Tärkeää tietoa riskeistä

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit