Perusta Blogi

Nordnet Blogissa kirjoitetaan ja vaihdetaan mielipiteitä säästämisestä, sijoittamisesta, pörssistä ja taloudesta. Blogi tarjoaa suomalaisille säästäjille ja sijoittajille mielenkiintoisia keskustelunavauksia, ajankohtaista näkemystä markkinoihin ja tukea säästämiseen.

Sinäkin voit blogata Nordnet Blogissa! Aloittaaksesi bloggaamisen sinun tulee täyttää allaoleva sopimus, jossa hyväksyt blogin ehdot ja ohjeet. Täytä sopimus huolellisesti, liitä mukaan kopio voimassaolevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi ja lähetä lomakkeet osoitteeseen: Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Tunnus 5018590, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Hyväksyttyämme sopimuksesi, lähetämme sinulle sisäänkirjautumistunnisteet.

Jos olet yhteistyökumppani tai edustat yritystä ja haluat kirjoittaa blogissamme, ota meihin erikseen yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta.

Blogisopimus

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.