Ostotarjous tulilla – mitä teen? | #rahapodi 169

Mitä kesän aikana on tapahtunut markkinoilla? Korot jatkavat laskuaan ja maailman talous näyttää pahalta. Uskaltaako nyt alkaa sijoittamaan? Päivän polttavana puheenaiheena ostotarjoukset. Miksi niitä tulee ja miten niihin pitäisi reagoida?

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.08.2019 00:26

Veikkauksen tuotteisiin tulisi lisätä tupakkatuotteista tutut varoitusmerkinnät raha- ja uhkapelien haitoista. Tupakkatuotteista poiketen Veikkauksen tuotteissa varoitettaisiin näyttävästi psykologisista riippuvuushaitoista ja ennen kaikkea taloudellisista haitoista.

Taloudellisista haitoista varoitettaisiin kertomalla todennäköisyyksistä voittaa kyseisessä pelissä lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikaväleillä (prosentit ja esimerkki rahasummista). Lisäksi esiteltäisiin vertailulukuja indeksisijoittamiseen ja korkosijoittamiseen (/vastaavaa).

Tällä tavoin Veikkaus voisi aidosti osoittaa tekevänsä valistustyötä ja pyrkivänsä edesauttamaan rahapelihaittojen ennaltaehkäisemisessä. Tämän tapainen valistus ehkäisisi myös ulkomaisissa palveluissa pelaavia: Veikkaus opettaisi pelaamisesta kiinnostuneille, että rahapelaaminen on kallis harrastus, joka on haitallinen yksilön taloudelle ja voi aiheuttaa ikäviä psykologisia sairauksia.

Tehkääpä tästä se kansalaisaloite – lainsäädällöllinen malli on nikotiinituotteista jo olemassa!